Νέα επίθεση Αρίνας στον Αντετοκούνμπο: Έχει τα ίδια ελαττώματα από τότε που ξεκίνησε

Νέα επίθεση Αρίνας στον Αντετοκούνμπο: Έχει τα ίδια ελαττώματα από τότε που ξεκίνησε

Πρώτα ξεκίνησε την επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο μέσω εκπομπής ο. Ο παλαίμαχος άσος του NBA έχοντας βήμα στα social media συνέχισε το ίδιο... βιολί. Μιλάει για τις αδυναμίες που έχει στο παιχνίδι του ο πρωταθλητής NBA και σημειώνει ότι εννέα χρόνια λέμε ότι θέλει βελτίωση στα ίδια πράγματα. Όμως δεν μένει εκεί. Τον συγκρίνει και με τον Μάικλ Τζόρνταν.

Αναλυτικά το post 

«Έχει προσθέσει κάποια νέα ικανότητα στο παιχνίδι του; Έχει βελτιωθεί το 3% του; (Όχι). Έχει βελτιωθεί το midrange του; (Όχι). Οι ελεύθερες βολές του έχουν γίνει καλύτερες; (Όχι). Έχει βελτιωθεί στο να παίζει με πλάτη στο καλάθι; (Όχι). Έχει γίνει πιο δυνατός, τον έχει βοηθήσει αυτό στο να τελειώνει καλύτερα τις φάσεις, κάτι που βελτιώνει το ποσοστό ευστοχίας. Αλλά έχει τα ίδια ελαττώματα από τότε που ξεκίνησε το μπάσκετ. Γι’ αυτό είπα πως χρειάζεται να μάθει το παιχνίδι περισσότερο για να καταλάβει πώς θα βελτιώσει συνολικά το παιχνίδι του. Είναι το ίδιο κτήνος, αλλά πιο δυνατό και παθιασμένο.

Αν ο Τζόρνταν ήταν Έλληνας, θα είχε ακόμα τις ίδιες αδυναμίες; Δεν μπορούσες να τον σταματήσεις στο μπάσιμο, αλλά η εξέλιξη του fadeaway έγινε η χαρακτηριστική του κίνηση. Αν, λοιπόν, η απάντηση είναι "όχι", τότε η άποψή μου επιβεβαιώνεται.

Οι παίκτες δεν γίνονται καλύτεροι, επειδή η επιτυχία τους λέει ότι δεν χρειάζεται πια να βελτιωθούν. Όλοι το έχουμε πει: αν είχε σταθερό σουτ και τρίποντο, θα ήταν ασταμάτητος. Έχουν περάσει εννέα χρόνια και ακόμα λέμε το ίδιο, αλλά όσα λέω είναι λάθος.

Άκου έναν hater, γιατί αυτός ξέρει τις αδυναμίες σου, κάτι που σημαίνει πως έχει το σχέδιο να γίνεις καλύτερος». 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα