Σερβία – Ελλάδα: Έτσι θα δείτε ελεύθερα το ματς της εθνικής μπάσκετ

Σερβία – Ελλάδα: Έτσι θα δείτε ελεύθερα το ματς της εθνικής μπάσκετ

Έχοντας το… βλέμμα στο Eurobasket 2022 που πλησιάσει, η Εθνική μπάσκετ αντιμετωπίζει απόψε την Σερβία στο Βελιγράδι, στον πρώτο της αγώνα για την β’ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Η Εθνική μπάσκετ θα αγωνιστεί στο “παράθυρο” των προκριματικών για το Μουντομπάσκετ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αφού ο “Greek freak” ξεπέρασε το πρόβλημα στη μέση και συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Ο αγώνας στο Βελιγράδι (21:00) είναι sold out, με τους Σέρβους να “καίγονται” για τη νίκη. Η ομάδα του Πέσιτς έχει ρεκόρ 1-3 από τον 1ο προκριματικό γύρο κάτι που υποδεικνύει πως θα τα δώσει όλα για τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα. Απ’ την άλλη, η “Γαλανόλευκη” βρίσκεται στο 3-1 κι έτσι έχει βάλει τις βάσεις για να βρεθεί στα τελικά που θα γίνουν το καλοκαίρι του 2023 σε Ινδονησία, Ιαπωνία και Φιλιππίνες.

Η Εθνική μπάσκετ θα χρειαστεί ακόμη τουλάχιστον δύο νίκες στον ένατο όμιλο (όπου θα αντιμετωπίσει επίσης το Βέλγιο και τη Λετονία), ώστε να είναι μια από τις τρεις πρώτες ομάδες που θα «σφραγίσουν» το εισιτήριο.
 
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports News,

Να αναφέρουμε ακόμα ότι η NOVA θα μεταδώσει τον αποψινό αγώνα -ελεύθερα- από το κανάλι της στο YouTube.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα