Λευτέρης Πετρούνιας: Επέστρεψε στην Ελλάδα με το έκτο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο

Λευτέρης Πετρούνιας: Επέστρεψε στην Ελλάδα με το έκτο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο

Άφιξη στην Αθήνα του Λευτέρη Πετρούνια που βγήκε παρέα με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη με το 6ο ευρωπαϊκό χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του

Ο “άρχοντας των κρίκων” βγήκε από την αίθουσα αφίξεων έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο και περασμένο στο λαιμό το… χρυσό αποτέλεσμα των προσπαθειών του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας  είπε«Σαφέστατα ήταν το πιο όμορφο μετάλλιο, ήταν τα παιδιά μου εκεί. Θεωρώ πως έχω γίνει λίγο πιο σοφός και λίγο πιο δυνατός μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις, οπότε έχοντας και τις κόρες μου εκεί να παίρνω δύναμη, νιώθω πολύ καλά» συνέχισε.

Για τα 14 μετάλλια, εκ των οποίων τα 12 χρυσά, που έχει κατακτήσει σε μια σπουδαία πορεία 11 ετών, σχολίασε: «Αισθάνομαι όμορφα, κάθε φορά αισθάνομαι το ίδιο. Ούτε κορεσμό έχω νιώσει, την ίδια δίψα έχω να συνεχίσω να κερδίζω. Το μυστικό είναι να τελειώνεις τη διοργάνωση και να παραμένεις ο ίδιος άνθρωπος και να συνεχίζεις με την ίδια δύναμη και θέληση την προετοιμασία σου. Ο προπονητής μου παίζει μεγάλο ρόλο για το ότι έχουμε φτάσει εδώ».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα