Πρεμιέρα απόψε για την εθνική μπάσκετ

Πρεμιέρα απόψε για την εθνική μπάσκετ

Λίγες ώρες απομένουν από την έναρξη του τριακοστού πρώτου τουρνουά Ακρόπολις, που αποτελεί το τελευταίο και σημαντικότερο φιλικό τεστ για την εθνική μας ομάδα μπάσκετ.

Η γαλανόλευκη ομάδα ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της στο ευρωμπάσκετ που ξεκινά 1 Σεπτέμβρη, θα αναμετρηθεί απόψε με την Πολωνία, αύριο με την Γεωργία και την Πέμπτη με την Τουρκία, ολοκληρώνοντας έτσι τους αγώνες της στη διοργάνωση που φιλοξενείται στην Ελλάδα κάθε χρόνο.

Το κάλεσμα του Γιάννη
Νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης (16/8) πραγματοποιήθηκε και η τελευταία προπόνηση των διεθνών. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας και απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο ΟΑΚΑ και να εμψυχώσει την Εθνική:

«Αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να μετρηθούμε σε πολλά πράγματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα βοηθήσουν στο να βγουν σωστά συμπεράσματα και σταδιακά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των δύσκολων επίσημων που έρχονται, τόσο για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου όσο φυσικά και για το Ευρωμπάσκετ.

Στα δύο παιχνίδια με την Ισπανία είδαμε αρκετά πράγματα τα οποία ήδη μας έχουν αναλύσει οι προπονητές και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις που ακολούθησαν, τώρα και εμείς και οι αντίπαλοι θα είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα τσεκάρουμε ακόμα περισσότερα.

Το επίπεδο των ομάδων του τουρνουά είναι πολύ καλό και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους να απολαύσουν μπάσκετ. Η παρουσία τους στον αγώνα με την Ισπανία ήταν εντυπωσιακή και τους περιμένουμε και πάλι αφού σε αυτό το στάδιο της σκληρής δουλειάς η συμπαράστασή τους πραγματικά μας δίνει ώθηση. Αύριο στις 9 όλοι στο ΟΑΚΑ», ήταν τα λόγια του παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα