Εθνική Ελλάδος: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σλούκας – Ατομικό ο Παπαγιάννης

Εθνική Ελλάδος: Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Σλούκας – Ατομικό ο Παπαγιάννης

Ευχάριστα τα νέα για την Εθνική Ελλάδας και τον Δημήτρη Ιτούδη ενόψει του τουρνουά Ακρόπολις. Ο Κώστας Σλούκας ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και τέθηκε ξανά στη διάθεση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

 
Αντίθετα ο Γιώργος Παπαγιάννης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων αφού οι ενοχλήσεις στο οπίσθιο μηριαίο δεν έχουν υποχωρήσει, με την συμμετοχή του στο Eurobasket του 2022, όσο περνούν οι μέρες να κρίνεται οριακή.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Στη βάση της, το ΟΑΚΑ, επέστρεψε σήμερα (14/08) η Εθνική Ανδρών μετά το χθεσινό ρεπό που ακολούθησε τον αγώνα προετοιμασίας με την Ισπανία στη Μαδρίτη.

 Στο πρόγραμμα της προπόνησης συμμετείχαν 17 παίκτες, αφού ο Κώστας Σλούκας ο οποίος δεν είχε ταξιδέψει στην Ισπανία ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε και είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ ενσωματώθηκαν και ο Δημήτρης Μωραΐτης με τον Κωστή Γόντικα οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης συνεχίζει να ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί γι’ αυτόν και ανταποκρίνεται καλά, παραμένοντας σε διαρκή παρακολούθηση από το ιατρικό επιτελείο.
Η συνέχεια των… αποκαλυπτηρίων της ΕΘνικής είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 17-19/8 με τη διεξαγωγή του τουρνουά «AEGEAN Ακρόπολις», με αντιπάλους κατά σειρά Πολωνία (17/8), Γεωργία (18/8) και Τουρκία (19/8). Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα έντονη και τους φιλάθλους να μπορούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά από την http://www.ticketmasters.gr, και δια ζώσης από τα εκδοτήρια του P5 στο ΟΑΚΑ που θα λειτουργήσουν εκ νέου από την Τρίτη (16/8) και από τα σημεία:

– MY DAILY SPOT Σύνταγμα (Μητροπόλεως 25). Τηλέφωνο επικοινωνίας:2117502946. Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα απο τις 08:00 έως τις 23:30

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα