Επέστρεψε στη Super League ο Λεβαδειακός - Οπαδός χτύπησε ποδοσφαιριστή της Βέροιας

Επέστρεψε στη Super League ο Λεβαδειακός - Οπαδός χτύπησε ποδοσφαιριστή της Βέροιας

Η ομάδα της Λιβαδειάς πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Λεβαδειακός επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά το 2019.

Η ομάδας της Λιβαδειάς, που είχε νικήσει και στο πρώτο ματς με το ίδιο σκορ, επιστρέφει στη Superleague μετά το 2019. Η Βέροια θα έχει μία ακόμη ευκαιρία για άνοδο.

Η ομάδα της Ημαθίας θα αντιμετωπίσει τη Λαμία σε αγώνες μπαράζ. Οι Λαμιώτες τερμάτισαν στην προτελευταία θέση της Superleague.

Ο αγώνας της Λιβαδειάς κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Ο Συμελίδης έκανε την κίνηση από αριστερά, μπήκε στην περιοχή και γύρισε προς τον Γκαμπιέλ που δε δυσκολεύθηκε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οπαδός χτύπησε ποδοσφαιριστή της Βέροιας

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μετά την επίτευξη του γκολ, οπαδοί των γηπεδούχων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Ο Σταύρος Πεταυράκης της Βέροιας χτυπήθηκε από κάποιον «θερμοκέφαλο», σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί κολάρο. 

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πάνω σε φορείο. Ο αγώνας συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε μετά από αρκετή ώρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα