Προγνωστικά Στοιχήματος: Η αξία στα γκολ της Super League και το διπλό σωτηρίας στη Serie A

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η αξία στα γκολ της Super League και το διπλό σωτηρίας στη Serie A

Γεμάτο αναμετρήσεις το κουπόνι του Σαββάτου, με τα περισσότερα πρωταθλήματα να οδεύουν προς την λήξη τους. Δράση και στην δική μας Super League, όπου έχουμε την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ αλλά και την Serie A.

Ελλάδα – Super League
Στην Σούπερ Λιγκ βρισκόμαστε στην τελευταία αγωνιστική των πλέι αουτ, με τον Βόλο να φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Αμφότεροι δεν έχουν κάποιο χειροπιαστό στόχο, όντας αδιάφοροι και μπορούν να μας προσφέρουν μια αναμέτρηση πλούσια σε φάσεις αλλά και τέρματα. Κάτι το οποίο προκύπτει και από τα πρόσφατα στατιστικά τους, με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει – δεχτεί γκολ σε τρία από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους. Αντίστοιχα οι φιλοξενούμενοι έχουν επιβεβαιώσει το GG σε τρεις από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους τους. Το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1,75 δείχνει μια συνετή επιλογή, από κοντά και το Over 2,5 του 1,95.

Γαλλία – Ligue 1
Στην Γαλλική Λιγκ 1 η Μετς υποδέχεται την Ανζέ, με τους γηπεδούχους να παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Τυπικά αδιάφορη η Ανζέ αλλά δεν δείχνει να χαρίζεται σε κανέναν, ενώ τελευταία κάνει τα παιχνίδια της ροντέο (έρχεται από 2/3 Over 3,5). Με το μαχαίρι στα δόντια θα μπει η Μετς για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη (δέχεται τέρματα σταθερά εδώ και οκτώ παιχνίδια). Περιμένουμε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και αρκετά τέρματα, καθώς αμφότερες διαθέτουν επιθετικό πλουραλισμό. Το ενδεχόμενο να δούμε τρία τέρματα στην αναμέτρηση προσφέρεται στο 1,80 και θα είναι επιλογή μας.

Ιταλία – Serie A
Στην Ιταλία η Σαλερνιτάνα έχει κάνει τρομερό κρεσέντο το τελευταίο διάστημα και κρατάει την παραμονή στα χέρια της, αφού αντιμετωπίζει δυο τυπικά αδιάφορους αντιπάλους στις εναπομένουσες δύο αγωνιστικές. Σήμερα φιλοξενείται από την Έμπολι, η οποία έχει ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με εμφανίσεις αρκετά μέτριες. Η σοβαρή Σαλερνιτάνα μπορεί να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα παραμονής, επιβεβαιώνοντας το διπλό του 2,00. 

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Έμπολι – Σαλερνιτάνα (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: 2
Απόδοση: 2,00

Βόλος – ΟΦΗ (Σάββατο)
Ώρα έναρξης: 17:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,75

Μέτς – Ανζέ (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,80

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα