Παναθηναϊκός: Κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη

Παναθηναϊκός: Κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός με το διπλό στο ντέρμπι αιωνίων, είναι 2 βαθμούς μακριά από την έξοδο στην Ευρώπη, ενώ στο Άρης - ΑΕΚ του Σαββάτου θα κριθεί η τελευταία θέση.
Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ευρώπη μετά από μία πενταετία βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 2 – 1 του Ολυμπιακού. Τα γκολ του Παλάσιος και του Σένκεφελντ δεν είχαν απάντηση παρά μόνον από τον Τικίνιο.

Ο Φώτης Ιωαννίδης υπέστη διάταση στο αριστερό γόνατο και θα προσπαθήσει να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου.

Η νίκη του Άρη με 1 – 0 μέσα στην Τούμπα και το 3 – 0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ, θα φέρει τις δύο ομάδες, που έχουν από 56 βαθμούς, αντιμέτωπες σε έναν τελικό για το τελευταίο εισιτήριο, στο Βικελίδης το Σάββατο.

O ΠΑΟΚ συμπλήρωσε δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη και το αρνητικό ρεκόρ προκάλεσε λαϊκά δικαστήρια. Ο Κούρτιτς είχε φραστικό επεισόδιο με οπαδούς, ενώ ο Λουτσέσκου άνοιξε διάλογο με οπαδούς και στη συνέχεια προσπάθησε να εμψυχώσει τους παίκτες του.

Το Σάββατο, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκη επί του ΠΑΣ για να κερδίσει και μαθηματικά μία θέση στο Conference League, ενώ και στο ζευγάρι του Άρη με την ΑΕΚ το τρίποντο θα ξεκαθαρίσει απόλυτα την κατάσταση για το νικητή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα