Προγνωστικά Τρίτης: Εχουν αξία τα γκολ στην Ισπανική La Liga

Προγνωστικά Τρίτης: Εχουν αξία τα γκολ στην Ισπανική La Liga

Προτάσεις από την Ισπανική La Liga και την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το κουπόνι της Τρίτης, ξεχωρίζει φυσικά η εμβόλιμη αγωνιστική στην La Liga, αφού βρισκόμαστε μόλις 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Ισπανία – La Liga
Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Λα Λίγκα, η Γρανάδα τίθεται αντιμέτωπη με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, κάθε μία για διαφορετικό σκοπό. Η μεν Γρανάδα για την παραμονή της στην κατηγορία, η δε Μπιλμπάο για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αμφότερες βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, με την γηπεδούχο να έρχεται από το εκκωφαντικό 6-2 απέναντι στην Μαγιόρκα, ενώ η Μπιλμπάο από αήττητο τριών αναμετρήσεων. Καμία από τις δύο δεν εξυπηρετεί η ισοπαλία, οπότε αναμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και αρκετά τέρματα. Το GG σε απόδοση 1,90 θα είναι επιλογή μας.

Λίγο αργότερα η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Θέλτα, με τις δύο ομάδες να είναι αδιάφορες. Οι γηπεδούχοι εξασφάλισαν το εισιτήριο για το επερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι φιλοξενούμενοι ‘’κλείδωσαν’’ και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Παραδοσιακά τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πάρα πολλά γκολ και δεν περιμένουμε να αλλάξει αυτό σήμερα. Το Over 3,5 σε απόδοση 2,30 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Ελβετία – Super League
Στην Σούπερ Λιγκ της Ελβετίας, η Γιούνγκ Μπόις φιλοξενεί την Σεν Γκαλέν, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την τρίτη θέση που δίνει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόλις ένα από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους, ενώ γενικότερα η αγωνιστική τους εικόνα είναι μέτρια. Η Γκαλέν είναι από τις επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας, έχοντας κερδίσει σε πέντε από τις επτά τελευταίες εξόδους της ενώ σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία. Μπορεί τουλάχιστον να μην ηττηθεί με το Χ2 να προσφέρεται στο 2,50.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Betmarket επιλογές

Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 21:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,90

Γιούνγκ Μπόις – Σεν Γκαλέν (Τρίτη)
Ώρα έναρξης: 21:30
Επιλογή: X2
Απόδοση: 2,50

Μπαρτσελόνα – Θέλτα (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 22:30
Επιλογή: Over 3,5
Απόδοση: 2,30

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεναποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα