O ΠΑΟΚ για το πανό συμπαράστασης στους προφυλακισθέντες για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού

O ΠΑΟΚ για το πανό συμπαράστασης στους προφυλακισθέντες για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού

Χωρίς ίχνος ντροπής, οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρήκαν την (τηλεοπτική) ευκαιρία στον αγώνα της ομάδας τους με τη δανέζικη Μίντιλαντ για το Europa Conference League και κρέμασαν στην Τούμπα πανό «συμπαράστασης» στους προφυλακισθέντες χούλιγκαν για τη δολοφονία του Αλκη Καμπανού.

Το κατάπυστο πανό προκάλεσε αντιδράσεις και αποδοκιμασίες στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά την οργή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που την Παρασκευή εξέδωσε ανακοίνωση.

«Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί», υπογραμμίζεται χαρακτηριστικά και γίνεται λόγος για «πράξεις μίας χούφτας ανθρώπων» που προκαλούν ντροπή στον κοσμο του ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. »

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα »μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. »Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα