Νική για παραμονή στην 8αδα θέλει η Εφές

Νική για παραμονή στην 8αδα θέλει η Εφές

Για άλλη μια σεζόν ο Covid τείνει να γίνει ο καθοριστικός παράγοντας σε ότι αφορά τις ισορροπίες στην Ευρωλίγκα. Οι tipsters του webfreebets.com συγκεντρώνουν όλες τις τελευταίες ειδήσεις και χρήσιμα στατιστικά για τα παιχνίδια της Ευρωλίγκας σήμερα.

Οι συνεχείς αναβολές, αλλά και οι μεμονωμένες απουσίες όπως η σημερινή του Σανλί από την Μπαρτσελόνα δημιουργούν δεδομένα που είναι δύσκολο να εκτιμηθούν. Και αν η απουσία του Τούρκου σέντερ δεν αναμένεται να αλλάξει τη δυναμική του Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν, στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας το Ζενίτ – Εφές, η φόρμα και των δύο φαίνεται να έχει επηρεαστεί από την διακοπή. Πάντως αναμένεται μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σύγκρουση με φόντο το πλεονέκτημα έδρας.

Και οι 2 αγώνες προσφέρονται για stoiximan live μέσα από την ιστοσελίδα του στοιχιμαν, αλλά και μέσα από τις νόμιμα αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν υπό τον έλεγχο της Ε.Ε.Ε.Π (Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παίγνιων)


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κέρδισε για ακόμη μια φορά στην σεζόν την Ρεάλ, αυτή τη φορά στην Μαδρίτη για την ACB me 75-85. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι Καταλανοί είχαν επιβάλει τον ρυθμό τους και διαφορές που έφταναν και στις διψήφιες. Αλλά όταν ήρθε η αναμενόμενη αντίδραση της Ρεάλ είχαν το σθένος να την αντιμετωπίσουν και να κρατήσουν τελικά τη νίκη και να αφήσουν τους Μαδριλένους να γκρινιάζουν για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Επιστροφή στην Ευρωλίγκα όπου το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή της φέτος μετράει δύο ήττες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην λίγκα. Και φυσικά η επίδοση αυτή είχε επιπτώσεις στην θέση της, καθώς πλέον βρίσκεται στην δεύτερη μετά την προσπέραση της Ρεάλ. Εύκολο το σημερινό ματς για να ξεκινήσει η αντεπίθεση. Εκτός ο Σανλί που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Στατιστικά Στοιχήματος: Μόλις δύο νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της για ACB και Ευρωλίγκα.


ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάλλον καταδικαστική θα αποδειχτεί ή εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν με 68-77 την περασμένη Τρίτη. Οι Γάλλοι παρέμειναν μεν στις 9 νίκες, μόλις μια από την Εφές που είναι εντός 8άδας, αλλά και το πρόγραμμά τους είναι δύσκολο (αρχής γενομένης από το σημερινό ταξίδι τους στην Βαρκελώνη) και κυρίως το τελευταίο διάστημα δεν πείθουν.

Στο τελευταίο ματς με την Μπάγερν – θεωρητικά έναν από τους αντιπάλους για την είσοδο στην 8άδα – οι Βαυαροί απέδειξαν ότι και καλύτερη ομάδα διαθέτουν από την Βιλερμπάν και δίκαια απόλυτα ήταν η νίκη τους. Έχοντας το προβάδισμα από την αρχή και με μια Βιλερμπάν που έδειχνε υπνωτισμένη, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι δεν είχε πρόβλημα να πάρει το διπλό, καθώς ευκαιριακά ξεσπάσματα δεν μπόρεσαν να την απειλήσουν.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει πετύχει λιγότερους από 70 πόντους σε τέσσερις από τους τελευταίους επτά αγώνες της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Μπαρτσελόνα φυσικά και έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη, αλλά φυσικά ο απλός άσος δεν καλύπτει κανέναν. Με το χάντικαπ επίσης δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι, καθώς θα πρέπει να ξέρουμε τις διαθέσεις των παικτών του Σάρας κατά την προθέρμανση. Ανεξαρτήτως όμως από τον τόνο που θα επιλέξουν να δώσουν στο παιχνίδι, η Βιλερμπάν σκοράρει με δυσκολία. Ειδικά όταν ταξιδεύει.

Να σημειώσει η Βιλερμπάν λιγότερους από 72.5 πόντους.

ΖΕΝΙΤ – ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΖΕΝΙΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γνώρισε την ήττα Μονακό στην έδρα της με 77-86. Από την αρχή το σενάριο του αγώνα δεν ήταν αυτό που ήθελε ο Τσάβι Πασκουάλ για την ομάδα του. Η Μονακό μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και πήρε το προβάδισμα με 4-14, γεγονός που τους έδωσε αυτοπεποίθηση. Και ακόμη και όταν οι Ρώσοι έκαναν την αντεπίθεσή τους, ο Μάικ Τζέιμς είχε όλες τις απαντήσεις που έδωσαν στην ομάδα του το μεγάλο διπλό. Επίσης στην ήττα της Ζενίτ συντέλεσε και η αστοχία της στα τρίποντα, με μόλις 7 στα 24 ολοκλήρωσαν οι Ρώσοι.

Η ήττα κράτησε την Ζενίτ στο 12-7 και στο γκρουπ των ομάδων εκείνων που μοιράζονται με το ίδιο ρεκόρ την 4η θέση. Μέσα σε αυτές δεν είναι η Εφές, η οποία έπεται με ρεκόρ 10-10 και σίγουρα θέλει να διεκδικήσει ένα καλύτερο πλασάρισμα. Η Ζενίτ πάντως στην VTB επανήλθε στις νίκες επικρατώντας άνετα εκτός έδρας επί της Σάρατοφ με 75-93 με Μπάρον και Λόϊντ να ξεχωρίζουν με 18 πόντους.

Στατιστικά Στοιχήματος: Μόλις μια εντός έδρας νίκη στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατώτερη των περιστάσεων πήρε την νίκη επί του Παναθηναϊκού στο Sinan Erdem με τρίποντο του Μοερμάν ουσιαστικά σε νεκρό χρόνο. Το τελικό 82-81 της πρωταθλήτριας Ευρώπης απέναντι στους ελλιπείς «πράσινους» (απουσίαζε ο σέντερ του Παναθηναϊκού Γιώργος) Παπαγιάννης περισσότερο θα πρέπει να προβλημάτισε τον Αταμάν παρά να τον ικανοποίησε. Και αυτό γιατί ναι μεν η ομάδα του πάτησε πόδι στην 8άδα, αλλά σε έναν ακόμη αγώνα δεν είχε ρυθμό και η περιφερειακή άμυνα δεν λειτούργησε ποτέ αφήνοντας πολλά ελεύθερα σουτ από τον Παναθηναϊκό.

Το καλό τόσο για τον Άταμαν όσο και για την Εφές εν γένει είναι ο τραυματισμός του Σέιν Λάρκιν αποδείχτηκε λιγότερο σοβαρός από όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο Αμερικανός γκαρντ χτύπησε στο γόνατο 3 λεπτά πριν τη λήξη και όλοι φοβήθηκαν ζημιά στους συνδέσμους. Ο Λάρκιν είναι στη διάθεση του Άταμαν, αλλά αναμένεται να μην χρησιμοποιηθεί σήμερα καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν υποτροπή. Για το τουρκικό πρωτάθλημα έχασε από την Καρσίγιακα 78-73.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει πετύχει πάνω από 80 πόντους σε τρεις από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Και οι δύο ομάδες δείχνουν σημάδια αστάθειας, αλλά η Εφές εμφανίζεται πιο αποφασισμένη όταν αντιμετωπίζει ομάδες της Ευρωλίγκας. Ειδικά αν αγωνίζεται εκτός. Βέβαια καταλυτικό παράγοντα για την εξέλιξη του παιχνιδιού θα παίξει η απουσία του Λάρκιν. Θα πάμε με την πρωταθλήτρια.

Επιλογή μας το διπλό νίκης της Εφές

Προγνωστικά στοιχήματος μπάσκετ σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

*Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα