Γιατί η αστυνομία ζήτησε αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Γιατί η αστυνομία ζήτησε αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ

Η αστυνομία ζήτησε να αναβληθεί τόσο το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός όσο και το Ιωνικός-ΠΑΟΚ λόγω της επίσκεψης του Πάπα αλλά και της συμπλήρωσης 13 χρόνων από την δολοφονία του Γρηγορόπουλου.

Τι θα γίνει με την αγωνιστική
Και ξαφνικά μπορεί να μην έχουμε ντέρμπι! Η Ελληνική Αστυνομία ζήτησε την αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός αλλά και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να γίνουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου;

Ο λόγος; Οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει στείλει ήδη αίτημα προς την Super League και ζητάει να μην γίνουν οι δύο αγώνες (Ιωνικός - ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15 και ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στις 19:30 την ίδια μέρα) λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.

Τι θα γίνει με την αγωνιστική
Παρά το γεγονός ότι η Super League είναι αρνητική στο αίτημα της Αστυνομίας (στέλνοντας και επίσημο έγγραφο), δύσκολα θα γίνουν οι αγώνες και κατ' επέκταση η αγωνιστική. Εάν δηλαδή η Αστυνομία δεν ανάψει πράσινο φως το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το Ιωνικός-ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθούν. Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτόματα όλη η αγωνιστική είναι «αέρα». Υπάρχουν σκέψεις δηλαδή (εάν δεν κάνει πίσω η ΕΛ.ΑΣ) να μην γίνει κανένα ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα