Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Τούμπας

Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Τούμπας

Γεμάτο κουπόνι, πολλές επιλογές για στοίχημα!

Γεμάτο το κουπόνι του Σαββατοκύριακου με αρκετές αναμετρήσεις, υφίσταται προσοχή καθώς ακολουθούν εμβόλιμες και κύπελλα σε κάμποσα πρωταθλήματα μεσοβδόμαδα. Στην δική μας Σούπερ Λιγκ ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη.

Στο BetMarket.gr θα βρείτε καθημερινά αναλύσεις και προγνωστικά για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της ημέρας. Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Λα Λίγκα
Στην Λα Λίγκα Σανταντέρ η Αλαβές υποδέχεται την Θέλτα. Σε εξαιρετική κατάσταση οι Βάσκοι πέντε σερί παιχνίδια χωρίς ήττα ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους απέσπασαν ισοπαλία με 2-2 απέναντι στην Σεβίλλη, σε μια αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσαν να έχουν φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Αντίθετα η Θέλτα δεν κερδίζει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της, έχει τρομερό θέμα στο αμυντικό τρανζίσιον δεχόμενη σταθερά φάσεις αλλά και γκολ. Προβάδισμα στον άσσο του 2,90 ο οποίος χωρά και κάλυψη με DNB σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Σούπερ Λιγκ
Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα, με τους γηπεδούχους παρά την ήττα από τον Ατρόμητο να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από τους φιλοξενούμενους που δέχτηκαν τον διασυρμό στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον ΠΑΣ Γιάννινα με 0-5. Εντός έδρς ο ΠΑΟΚ με τον κόσμο στο πλευρό του παρουσιάζεται σχεδόν πάντα βελτιωμένος προς το καλύτερο ενώ σκοράρει σταθερά από δύο τέρματα και πάνω. Αντίθετα ο Άρης ζορίζεται μακριά από το σπίτι του και παραδοσιακά στην Τούμπα τα βρίσκει σκούρα (τελευταία νίκη του το 2010), ο άσσος στο 1,83 δείχνει μια συνετή επιλογή.

Μπουντενσλίγκα
Στην Γερμανία η Γκρόιτερ Φιρτ που δεν έχει γευτεί ακόμα το νέκταρ της νίκης υποδέχεται την κακή εκτός έδρας Χόφενχαϊμ, των τριών σερί ηττών μένοντας άσφαιρη στα τελευταία δύο παιχνίδια της. Έχουμε την αίσθηση ότι είναι ευκαιρία για την γηπεδούχο να πετύχει την πρώτη της νίκη αφού τελευταία δείχνει να το παλεύει παρά τις ήττες της, ενώ στο Φίρτ εύκολα ή δύσκολα βρίσκει δίχτυα. Ο άσσος στο 4,75 ενώ η διπλή ευκαιρία στο εξαιρετικό 2,20.

Αλαβές - Μπέτις (Σάββατο)
Ώρα έναρξης: 15:00
Επιλογή: 1DNB
Απόδοση: 2,00

Γκρόιτερ Φίρτ - Χόφενχαϊμ (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 16:30
Επιλογή:
Απόδοση: 2,20

ΠΑΟΚ - Άρης(Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1,83

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα