Europa League:Ο Τικίνιο χτύπησε ξανά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Europa League:Ο Τικίνιο χτύπησε ξανά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε  και προκρίθηκε στην επόμενη φάση

Ο Τικίνιο χτύπησε ξανά κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός τη λύγισε στο 90’ για να πάρει τη νίκη με 1-0 και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. 

Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι έμειναν ζωντανοί για την πρωτιά, με την Άιντραχτ να σώζει τον βαθμό στο 90’+4’ κόντρα στην Αντβέρπ στη Φρανκφούρτη (2-2).

Πλέον, οι Πειραιώτες αναζητούν νίκη επί της Αντβέρπ στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική και ήττα της Άιντραχτ από την Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη για να προκριθεί, με τους Τούρκους να είναι αδιάφοροι αφού δεν μπορούν να πέσουν από την τρίτη θέση.

Πως έπαιξαν οι δύο ομάδες
Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς, διατηρώντας την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Βατσλίκ στην εστία, με τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ και Ρέαμπτσουκ στην τετράδα της άμυνας. Εμβιλά και Μαντί Καμαρά τα δύο χαφ, με τους Μασούρα, Αγκιμπού Καμαρά και Ονιεκούρου στη μεσοεπιθετική τριπλέτα, πίσω από τον προωθημένο Ελ Αραμπί.

 
Με 4-3-3 κατέβασε την Φενέρμπαχτσε από την άλλη μεριά ο Βίτορ Περέιρα. Στο τέρμα ο Έζερ, με τους Οσάγι-Σάμουελ, Τίσεραντ, Κιμ και Νόβακ στην άμυνα. Σόσα, Γιαντάς και Ζάιτς στην τριάδα του άξονα, με τους Καχβετσί, Ρόσι να πλαισιώνουν τον Μπερίσα στην επίθεση, αφήνοντας τον Πέλκα στον πάγκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ – Λαλά, Παπασταθόπουλος (24′ Μπα), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Μ. Καμαρά (46′ Μπουχαλάκης), Εμβιλά – Μασούρας (68′ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά, Ονιεκούρου (46′ Λόπες) – Αραμπί (81΄Τικίνιο).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Βίτορ Περέιρα): Οζέρ – Οσάγι-Σάμουελ, Τίσεραντ, Κιμ, Νόβακ (78′ Σάλαϊ)- Μερτ Χακάν (90′ Γκιουμούσκαγια), Σόσα, Ζάιτς (65′ Μάιερ) – Ιρφάν Καχβετσί (65′ Πέλκας), Μπερίσα, Ρόσι (78′ Καντίογλου).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα