Με άξονα τα γκολ στις αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων

Με άξονα τα γκολ στις αναμετρήσεις των Ελληνικών ομάδων

Μετά από ένα γεμάτο διήμερο με Τσάμπιονς Λιγκ σειρά παίρνει το Γιουρόπα και το Κόνφερενς σήμερα, με το Ελληνικό ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο Καραισκάκης ενώ ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με την Σλόβαν Μπρατισλάβας εκτός έδρας.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να μάθετε τα πάντα για τα στοιχηματικά site στην Ελλάδα, τις υπηρεσίες που προσφέρουν αλλά και τις μεθόδους πληρωμών τους όπως είναι η paysafe κάρτα.

Γιουρόπα Λιγκ

Ολυμπιακός και Φενέρ έρχονται από τις νίκες στα εγχώρια ντέρμπι απέναντι σε ΑΕΚ και Γαλατάσαραι αντίστοιχα με την ψυχολογία τους να είναι στα ύψη. Οι ερυθρόλευκοι μετράνε 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια τους, ενώ το πρόβλημα τους είναι κυρίως στον αμυντικό τομέα όπου δέχονται σταθερά γκολ. Η Φενέρ παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και από την στιγμή που η ισοπαλία δεν της κάνει για το κυνήγι της δεύτερης θέσης περιμένουμε εξαρχής να παίξει επιθετικά. Θεωρούμε ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες με το GG του 1,80 να είναι επιλογή μας.

Η Ρέιντζερς υποδέχεται την Σπάρτα Πράγας στην εποχή μετά Τζέραντ. Έδειξε να έχει αρκετά θέματα στο Κυπελλικό ματς απέναντι στην Χιμπέρνιαν όπου γνώρισε τον αποκλεισμό με 1-3 την Κυριακή. Η Πράγα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου και μπορεί να εκμεταλλευτεί την συγκυρία αποφεύγοντας τουλάχιστον την ήττα με το Χ2 να προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό.

Κόνφερενς Λιγκ

Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει στην Σλοβακία να παίξει έναν τελικό με την Σλόβαν Μπρατισλάβας καθώς σε περίπτωση που δεν κερδίσει το πράγμα δυσκολεύει αισθητά για την δεύτερη θέση. Η γηπεδούχος είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έρχεται από 5 σερί νίκες σκοράροντας δύο τέρματα στις τέσσερις από αυτές. Ο δικέφαλος του Βορρά διαθέτει επιθετικό πλουραλισμό αλλά αμυντικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, αφού δέχεται σταθερά γκολ εδώ και 9 σερί παιχνίδια. Περιμένουμε ένα ματς εφάμιλλο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης (1-1 στην Τούμπα) όπου είχαν πολλές ευκαιρίες οι δύο ομάδες απέναντι στα αντίπαλα καρέ, με το Over 2,5 του 1,72 να δείχνει μονόδρομος.

Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ (Πέμπτη)
Ώρα έναρξης: 19:45
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1,72

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε (Πέμπτη)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,80

Ρέιντζερς - Σπάρτα Πράγας (Πέμπτη)
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: Χ2
Απόδοση: 1,90

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα