Για το πρώτο τους διπλό οι πράσινοι

Στο πρόγραμμα μεσοβδόμαδα δεσπόζουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ισπανία-Ιταλία αλλά και οι Κυπελλικές αναμετρήσεις τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Αγγλία-Γερμάνια.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις σημερινές προτάσεις από τους tipsters μας.

Κύπελλο Ελλάδας

Ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από τα παιχνίδια του Κυπέλλου στην Ελλάδα. Οι πράσινοι μπορεί να μην έχουν γευτεί το νέκταρ της νίκης μακριά από την Λεωφόρο αλλά έχουν όλα τα φόντα να το κάνουν απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου που βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, έχοντας τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε επίσημες αναμετρήσεις τους, με εμφανές πρόβλημα στο σκοράρισμα(μόλις 2 γκολ πέτυχαν σε 5 παιχνίδια). Ο Παναθηναϊκος δημιουργεί ευκαιρίες εκτός έδρας αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορεί να τις μετουσιώσει σε γκολ όπως πράττει στην Λεωφόρο. Στην κατάσταση που βρίσκονται οι γηπεδούχοι ίσως ήρθε η ώρα για την στατιστική διόρθωση και την πρώτη νίκη των φιλοξενούμενων εκτός έδρας. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2,10.

Λα Λίγκα

Στην Ισπανία η φορμαρίσμενη Μπέτις των τεσσάρων νικών στα πέντε τελευταία παιχνίδια υποδέχεται τις ντεφορμέ νυχτερίδες του Μπορδαλάς, οι οποίες παρά τις επιστρόφες Γκαγιά-Σολέρ έρχονται από δύο σερί ήττες με εμφανή θέματα στον ανασταλτικό τομέα. Δύσκολα θα προβάλουν αντιστάσεις σε ένα καλοδουλεμένο σύνολο όπως αυτό του Πελεγκρίνι που δημιουργεί σωρεία ευκαιριών ανά ματς, με τον άσσο στο 1,90 να δείχνει μια συνετή επιλογή.

Σέριε Α

Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μίλαν υποδέχεται την Τορίνο στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του Ιταλικού πρωταθλήματος. Φιλότιμη η φιλοξενούμενη αλλά εκτός έδρας φέτος ζορίζεται αισθητά με απολογισμό 1-1-2. Οι Ροσονέρι εδώ και 5 αγωνιστικές πετυχαίνουν μίνιμουμ 2 γκολ ανά παιχνίδι και έχουν όλα τα φόντα να επιβεβαιώσουν την συγκεκριμένη επιλογή και απέναντι στην Τορίνο, με το combo bet 1+Over 1,5 να ανεβάζει την απόδοση του άσου από το 1,57 στο 1,83.

Mίλαν-Τορίνο (Τρίτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: 1+Over 1,5
Απόδοση: 1,83

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός (Τετάρτη)
Ώρα Έναρξης: 19:00
Επιλογή: 2
Απόδοση: 2,10

Μπέτις-Βαλένθια (Τετάρτη)
Ώρα Έναρξης: 21:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 1,90

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα