Ο Λεβαντόφσκι θα φύγει από τη Μπάγερν για να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λεβαντόφσκι θα φύγει από τη Μπάγερν για να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Το καλοκαίρι του 2014 ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφυγε από τη Ντόρτμουντ για να πάει ως ελεύθερος στη Μπάγερν Μονάχου, με την οποία κατέκτησε τα πάντα. Τώρα, 7,5 χρόνια μετά, ισπανικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως θα φύγει από τους Βαυαρούς για να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης ως ελεύθερος, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα.

 
Ο Πολωνός φορ, στα 33 του χρόνια, δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του, κατακτώντας και το Χρυσό Παπούτσι για την περσινή σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας έβαλε 41 γκολ. Το όνομα του Λεβαντόφσκι, φυσικά, είναι ανάμεσα σε αυτά των υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα, αλλά τον διεθνή Τύπο τον απασχολεί για άλλο λόγο.

Οι φήμες περί αποχώρησής του από τη Μπάγερν στο τέλος της σεζόν είναι πιο έντονες από ποτέ και στην Ισπανία πιστεύουν ότι το φαβορί για την απόκτησή του είναι η Ρεάλ. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η AS στο σημερινό πρωτοσέλιδό της και τους προσεχείς μήνες θα φανεί αν έχει δίκιο ή όχι.

   
Ενδιαφέρον και από Αγγλία και Γαλλία
Πλην της Ρεάλ, πάντως, με τον Λεβαντόφσκι συνδέονται από τον ευρωπαϊκό Τύπο άλλες δύο ομάδες και συγκεκριμένα οι Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ανάμεσα στις δύο, οι Άγγλοι φέρονται να έχουν καλύτερες πιθανότητες, αφού στον πάγκο τους βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον οποίο ο Λεβαντόφσκι συνεργάστηκε άψογα επί μια τριετία στη Μπάγερν.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα