Γκρίνια στον Αρη και πίεση στον Μάντζιο

Γκρίνια στον Αρη και πίεση στον Μάντζιο

Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας από Σούπερ Λιγκ, La Liga και την Ιταλική Serie A. 

Το κουπόνι μεσοβδόμαδα θυμίζει Σαββατοκύριακο, με εμβόλιμες αγωνιστικές στα περισσότερα πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων και η Σούπερ Λιγκ. 

Πίεση πάνω στον Μάντζιο από νωρίς
Ο Αρης είχε στόχο έξι βαθμούς στο ξεκίνημα της σεζόν αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τον ΟΦΗ, ούτε τον Ιωνικό. Μάλιστα δεν σκόραρε καν στις δύο πρώτες αγωνιστικές και η γκρίνια για την εικόνα της ομάδας έχει αυξηθεί. Αποδέκτης φυσικά ο Μάντζιος, που μοιάζει αναγκασμένος να πάρει αποτέλεσμα στο σημερινό με τον Παναθηναϊκό. Ο Αρης θα πιέσει πολύ για το πρώτο γκολ της σεζόν, με τους «πράσινους» του Γιοβάνοβιτς να δείχνουν πως βολεύονται καλύτερα στο ανοικτό γήπεδο. Κρατάμε το g/g σε αποδόσεις διπλασιασμού. 

Η καλοδουλεμένη μηχανή της Βαλένθια
Η Σεβίλλη έρχεται από την τρίτη στην σειρά ισοπαλία της αυτή την φορά απέναντι στην Σοσιεδάδ, σε ένα ματς που η αντίπαλος της έχασε πέναλτι στο πρώτο μέρος και κάλλιστα θα μπορούσε να γνωρίσει την ήττα. Πρόβλημα όταν πρεσάρεται ψηλά αφού δεν μπορεί να κάνει παιχνίδι με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει και να κάνει λάθη και στην άμυνα.

Η Βαλένθια τα έκανε όλα σωστά για 75 λεπτά απέναντι στην Ρεάλ, έπαθε black out στο τελευταίο τέταρτο όμως και δέχτηκε την ανατροπή μέσα σε ένα τρίλεπτο. Ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλες τις γραμμές του γηπέδου από την ομάδα του Μπορδαλάς, ενώ στην αντεπίθεση είναι φωτιά, θα αντιμετωπίσει αρκετά ζητήματα το αμυντικό τρανζίσιον του Λοπετέγι. Επιλογή μας η διπλή ευκαιρία της φιλοξενούμενης σε απόδοση 2,10.

Αναγκασμένη να παίξει επίθεση 
Η Σαλερνιτάνα μπορεί ακόμα να μην έχει γευτεί το νέκταρ της νίκης αλλά η εμφάνιση τη απέναντι στην Αταλάντα ήταν ελπιδοφόρα για την συνέχεια. Η Βερόνα με τον Τούντορ στο τιμόνι της πέτυχε τεραστίας σημασίας νίκη απέναντι στην Ρόμα και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό. Μη έχοντας περιθώρια για νέα απώλεια η γηπεδούχος ομάδα, περιμένουμε ένα παιχνίδι ανοιχτό με εκατέρωθεν ευκαιρίες αλλά και γκολ με το g/g να προσφέρεται σε αποδόσεις κοντά στον διπλασιασμό.

Οι επιλογές του BetMarket.gr

Αρης - Παναθηναϊκός 
Ώρα Έναρξης: 20:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,00

Σεβίλλη - Βαλένθια
Ώρα Έναρξης: 20:30
Επιλογή: X2
Απόδοση: 2,10

Σαλερνιτάνα - Βερόνα 
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,90

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα