Superleague: Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Βόλος. Νίκες για Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ

Superleague: Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Βόλος. Νίκες για Ολυμπιακό – ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναιτωλικός και Βόλος έφθασαν σε εκτός έδρας νίκες στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στο Ηράκλειο, η ΑΕΚ προηγήθηκε με 3-0, αλλά, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 3-3 από τον ΟΦΗ. Ο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα θα μείνει 6 μήνες εκτός, με ρήξη χιαστών.
Ο Ολυμπιακός πήρε προβάδισμα στη Λαμία με το γκολ του Πάπε Αμπού Σισέ στο 12ο λεπτό. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Μπουχαλάκης 20 λεπτά αργότερα. Η Λαμία μείωσε στο 72 με τον Καραμάνο σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα με 1-0 από την Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, που είχε δοκάρι στο 86 με τον Μπαράλες.

Στην Κρήτη η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΟΦΗ στο 15 με τον Αραούχο. Στο 36 αποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, ωστόσο η Ένωση πέτυχε το 2-0 στο 41 με τον Τσούμπερ, ενώ ο Ανσαριφάρντ διαμόρφωσε το 3-0 στο 64. Ο ΟΦΗ επέστρεψε στο ματς με δύο γκολ του Νέιρα. Το πρώτο στο 78 και το δεύτερο έξι λεπτά αργότερα. Ο Πραξιτέλης Βούρος στις καθυστερήσεις ισοφάρισε σε 3-3 για τους Κρητικούς που ξέσπασαν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Στη Ριζούπολη ο Βόλος άνοιξε το σκορ στο 4ο λεπτό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης με την εξαιρετική ενέργεια του Φερνάντες. Στο 49 από τη σέντρα του Πουρίτα ο Φαν Φέερτ με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 63 ο Μπαρτόλο ανενόχλητος διαμόρφωσε το 3-0 για την ομάδα της Μαγνησίας. Δύο λεπτά αργότερα ο Ιωαννίδης μείωσε με κεφαλιά σε 3-1, που ήταν και το τελικό σκορ. Στην κορυφή της βαθμολογίας ο Βόλος.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος προηγήθηκε με τον Στρούγγη στο 44’. Ωστόσο ο Παναιτωλικός πέτυχε μεγάλη ανατροπή. Ο Βέργος στο 72 ισοφάρισε σε 1-1 και στο 90 ο Ζεστέντ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της ομάδας του Αγρινίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα