Στοιχηματικές προτάσεις από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Στοιχηματικές προτάσεις από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα

Γεμάτο το κουπόνι το Σαββατοκύριακο βέβαια χρειάζεται προσοχή, καθώς αρκετές ομάδες αγωνιζόντουσαν για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, ενώ ακολουθούν την ερχόμενη βδομάδα και εμβόλιμες αγωνιστικές σε Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.

Μπουντενσλίγκα
Η Κολωνία μέχρι στιγμής έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στη φετινή Μπουντενσλίγκα, έχοντας το απόλυτο μέσα στο σπίτι της με τέρματα 5-2, ενώ μοναδική της ήττα ήταν αυτή απέναντι στην πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου. Αντίθετα η Λειψία προσπαθεί να βρει τα πατήματα της μετά την φυγή του Νάϊγκελσμαν, έχει 2/2 ήττες εκτός έδρας χωρίς να σκοράρει, ενώ έχει στην πλάτη της και την κούραση από την μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με την Σίτι.
Επιλογή μας η διπλή ευκαιρία της γηπεδούχου σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Λα Λίγκα
Το Σάββατο το βράδυ δεσπόζει το ντέρμπι των Βάσκων ανάμεσα στην Αλαβές και την Οσασούνα. Η Αλαβές είναι σε κακή κατάσταση ερχόμενη από 3 σερί ήττες και δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο για να συνηθίσει το επιθετικό στυλ του προπονητή της Καγιέχα.
Η Οσασούνα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στα xGoals δημιουργώντας ένα τσουβάλι τελικές ευκαιρίες ανά παιχνίδι, αλλά δέχεται πολύ εύκολα γκολ.
Με βάση τα παραπάνω το Over 2,5 σε απόδοση 2,50 δείχνει υψηλό. 

Πρέμιερ Λιγκ
Η Μπράιτον υποδέχεται την Λέστερ η οποία αντιμετώπισε μεσοβδόμαδα και την Νάπολι, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με 2-0. Οι γλάροι είναι από τις ομάδες που πρεσάρουν αρκετά ψηλά και δυσκολεύουν κάθε αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του, με αποτέλεσμα να τρέχει σερί 3-0-1. Η Λέστερ έχει τρομερό πρόβλημα στην δημιουργία τελικών προσπαθειών, καθόλου τυχαίο ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση στον συγκεκριμένο πίνακα.
Με την κούραση που κουβαλάει η Λέστερ αλλά και την μέχρι στιγμής εξαιρετική εικόνα της Μπράϊτον σε αυτές τις πρώτες στροφές, επιλογή μας θα είναι ο άσσος σε απόδοση 2,75.

Οι επιλογές μας

Κολωνία-Λειψία (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 19:30
Επιλογή:
Απόδοση: 2,00

Αλαβές-Οσασούνα (Σάββατο)
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 2,50

Μπράιτον-Λέστερ (Κυριακή)
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2,75

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα