Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Κόσοβο - Ελλάδα, μονόδρομος το τρίποντο για τους διεθνείς

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Κόσοβο - Ελλάδα, μονόδρομος το τρίποντο για τους διεθνείς

Mε στόχο την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Μουντιάλ η Εθνική μας αντιμετωπίζει απόψε στην Πρίστινα, την ομάδα του Κοσόβου. Σε χτεσινά φιλικά ο Παναθηναϊκός νίκησε την Λαμία 3-2 και ο ΠΑΟΚ την Βέροια 1-0.
Την πρώτη νίκη της στον 2ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 θα επιδιώξει να πετύχει η εθνική Ελλάδος απόψε στις 21:45, στο στάδιο «Φαντίλ Βόκρι» της Πρίστινα, απέναντι στο Κόσοβο.

Μετά από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια, με Ισπανία και Γεωργία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται πάση θυσία τους τρεις βαθμούς, ώστε να μείνει «όρθιο» στη μάχη της πρόκρισης, καθώς ακολουθεί την Τετάρτη η αναμέτρηση με την πρωτοπόρο του ομίλου Σουηδία, στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός κινείται στους ρυθμούς του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Ο Αργεντινός εξτρέμ, που έρχεται με 9 συμμετοχές στα πόδια του με την Ιντεπεντιέντε, τίθεται άμεσα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει ντεμπούτο στην πρεμιέρα των Πράσινων στη Super League, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο στη Λεωφόρο.

Οι Πράσινοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, επικρατώντας 3-2 της Λαμίας, σε αγώνα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών. Μαουρίτσιο, Μπουζούκης, Καρλίτος πέτυχαν τα γκολ του Τριφυλλιού, Μαρτίνεθ και Βλαχομήτρος οι σκόρερ της Λαμίας.

Με πολλές αλλαγές και δοκιμές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο ΠΑΟΚ νίκησε σε φιλικό παιχνίδι τη Βέροια με 1-0, χάρη σε γκολ που σημείωσε με πέναλτι ο Καγκάβα στο δεύτερο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα