Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχίζεται η κριτική για την αργοπορία του στα διαλείμματα των αγώνων

Στέφανος Τσιτσιπάς: Συνεχίζεται η κριτική για την αργοπορία του στα διαλείμματα των αγώνων

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται τα ξημερώματα στον δεύτερο γύρο του US Οpen με αντίπαλο τον Γάλλο Μαναρινό. Ωστόσο συνεχίζονται οι επικρίσεις για το γεγονός ότι καθυστερεί στα διαλείμματα των αγώνων, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να παίρνει το μέρος του Αντι Μάρεϊ.
Στον απόηχο του αγώνα μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Άντι Μάρεϊ στο US OPEN, οι αντιδράσεις σχετικά με την αργοπορία του Έλληνα τενίστα στα διαλείμματα πληθαίνουν.

Ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ εκνευρισμένος στην συνέντευξή τύπου μετά τον αγώνα, δήλωσε πως δεν σέβεται πλέον τον Στέφανο Τσιτσιπά. Δεν σταμάτησε όμως εκεί, ανεβάζοντας στον λογαριασμό του και ένα καυστικό tweet.

«Είδηση της ημέρας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάζεται τον διπλάσιο χρόνο για να πάει στην τουαλέτα από ότι χρειάζεται ο Τζεφ Μπέζος για να φτάσει στο φεγγάρι. Ενδιαφέρον.»

Ευκαιρία ώστε να επιτεθεί ξανά στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα βρήκε και ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που συμφώνησε με τον Μάρει.

«Ο Στέφανος παίζει πολύ καλά αν δεν πάει μέχρι το φεγγάρι και πίσω για ένα διάλειμμα. Έπρεπε να το πω… συγνώμη!»

Η Μαρία Σάκκαρη έσπευσε να υπερασπιστεί τον συναθλητή της λέγοντας πως αντιμετωπίζει πρόβλημα έντονης εφίδρωσης και ότι οι συνθήκες στη Νέα Υόρκη δικαιολογούν την συχνή αλλαγή ρούχων.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι προσηλωμένος στον στόχο του και τα ξημερώματα θα δικεδικήσει την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης κόντρα στον Γάλλο Αντριάν Μαναρίνο.

Η Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 σετ της Ουκρανής Μάρτα Κόστιουκ. Μετά από μιάμιση ώρα αγώνα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια νίκησε με 6-4, 6-3 το Νο 55 στην παγκόσμια κατάταξη, ακολουθώντας τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου στην επόμενη φάση του Αμερικάνικου Grand Slam. Αντίπαλός της αύριο θα είναι η Κατερίνα Σινιάκοβα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα