Superleague: Αυτές είναι οι μεταγραφές των τελευταίων ωρών

Superleague: Αυτές είναι οι μεταγραφές των τελευταίων ωρών

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Γάλλος αμυντικός Ετιέν Κινκουέ. Την τελευταία ημέρα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την συμφωνία για τον Αργεντινό Παλάσιος. Το βράδυ η Εθνική ομάδα δίνει στη Βασιλεία, φιλικό με την Ελβετία.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Ετιέν Γιουτέ Κινκουέ. Ο 19χρονος ύψους 1.95 ταλαντούχος αμυντικός αποκτήθηκε από την Ίντερ και υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που γίνομαι μέλος του Ολυμπιακού σήμερα, θα δώσω το μάξιμουμ του εαυτού μου. Μέσα σ’ αυτόν τον σύλλογο ανυπομονώ να ζήσω ποδοσφαιριστές εμπειρίες.»

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες με τις Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα, που είχαν τα δικαιώματα του Αργεντινού εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς Ιρανού επιθετικού Μοχανάντ Αλί από την Αλ Ντουχαΐλ, ενώ η ΑΕΚ παρουσίασε τον διεθνή μεσοεπιθετικό Ντάρκο Γέφτιτς, που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ρούμπιν Καζάν.

«Ξέρω ότι (η ΑΕΚ) είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, ένας σύλλογος που θέλει να κερδίζει τίτλους.»

Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε με βίντεο τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα που αποκτήθηκε δανεικός από τη Νιου Γιορκ FC. Μάλιστα, ο Ρουμάνος εξτρέμ προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον δικέφαλο, όπως και οι Άκπομ και Σίντκλεϊ.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στη Βασιλεία, όπου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση απόψε στις δέκα παρά τέταρτο την Ελβετία. Ένα δυνατό τεστ ενόψει των δύο προσεχών αγώνων της με το Κόσοβο και τη Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

«Κάθε φορά που έρχομαι στην ομάδα νιώθω πάρα πολύ καλά, έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα.»

Ο Τζόνι Φαντ Σχιπ κάλεσε τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στη θέση του τραυματία Τζόλη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα