Δυνατές μονομαχίες στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Δυνατές μονομαχίες στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022

Το επόμενο δεκαήμερο θα μας απασχολήσουν οι Εθνικές αφού έχουμε διακοπή πρωταθλημάτων για τις μάχες των προκριματικών του Μουντιάλ 2022.

Θέλει προσοχή όσων αφορά τις επιλογές σημείων, καθώς οι ομάδες έχουν να αγωνιστούν αρκετό καιρό πλην αυτών που έπαιξαν στο Euro 2020 αλλά και στο Copa America.

Καζακστάν-Ουκρανία

Σε έναν όμιλο που η πρωτιά είναι δύσκολη από την στιγμή που υπάρχει η Γαλλία, το Καζακστάν και η Ουκρανία κοντράρονται στην Αστάνα Αρένα θέλοντας και οι δύο νίκη στη μάχη για τη δεύτερη θέση.

Οι Ουκρανοί, όπως είδαμε και στο Euro, είναι μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο αλλά αρκετά μέτρια στα αμυντικά καθήκοντα της. Οι Καζάκοι στηρίζονται στην έδρα τους ενώ βρίσκουν εύκολα ή δύσκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Περιμένουμε ένα ματς ανοιχτό με εκατέρωθεν ευκαιρίες, με το g/g να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.25. Bοηθάει και η παράδοση αφού στις 4 από τις 5 συγκρούσεις τους επιβεβαιώθηκε.

Νορβηγία-Ολλανδία

Σε έναν αμφίρροπο όμιλο Νορβηγία και Ολλανδία συγκρούονται σήμερα το βράδυ, με τους Νορβηγούς να γνωρίζουν ότι αν ηττηθούν το πράγμα θα δυσκολέψει πολύ όσων αφορά την πρόκριση.

Οι Ορανιέ θα έχουν στον πάγκο τους για τρίτη φορά την τελευταία 20ετία τον Φαν Χάαλ, αφού μετά τον αποκλεισμό τους στο Euro από την Τσεχία ο Φρανκ Ντε Μπουρ αποτέλεσε παρελθόν.

Το παιδί θαύμα από την μία πλευρά που ακούει στο όνομα Χάαλαντ, Ντεπάϊ και Βαινάλντουμ στην άλλη, θεωρούμε ότι θα δούμε μια αναμέτρηση πλούσια σε γκολ με το g/g σε απόδοση 1.80 να είναι μια συνετή επιλογή.

Σουηδία-Ισπανία

Στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Euro 2020 αναδείχθηκαν ισόπαλες οι δύο ομάδες με 0-0, δείχνοντας οι Σουηδοί ότι παρά τις θεωρητικά ποιοτικές διαφορές, αγωνιστικά τις χωρίζουν ελάχιστα πράγματα.

Οι Ισπανοί μπορεί να έχουν εξαιρετική επιθετικά γραμμή αλλά αμυντικά έχουν πολλά θέματα και δέχονται γκολ με συνέπεια. Να μην ηττηθεί θα κοιτάξει η Σουηδία και μπορεί να το καταφέρει όπως είδαμε πρόσφατα με την διπλή ευκαιρία να φτάνει το 2.10.

Καζακστάν-Ουκρανία (Τετάρτη)
Ώρα Έναρξης: 17:00
Επιλογή: GG
Απόδοση: 2,25

Νορβηγία-Ολλανδία (Τετάρτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: GG
Απόδοση: 1,80

Σουηδία-Ισπανία (Πέμπτη)
Ώρα Έναρξης: 21:45
Επιλογή: 1X
Απόδοση: 2,10

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα