Σεμέδο: Όλα γίνονται για τα λεφτά. Έλαβε νέα προθεσμία. Τι δήλωσε συνήγορος του

Σεμέδο: Όλα γίνονται για τα λεφτά. Έλαβε νέα προθεσμία. Τι δήλωσε συνήγορος του

Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά

Ενώπιον του ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί ο Ρούμπεν Σεμέδο που κατηγορείται για ομαδικό βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε και έλαβε νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη στις 13:00

 «Είμαι αθώος. Θα το δείτε όλοι. Αν δεν ήμουν παίκτης ποδοσφαίρου δεν θα γινόντουσαν όλα αυτά. Όλα γίνονται για τα λεφτά», φώναξε εξερχόμενος του κτιρίου 9 της Ευελπίδων ο Ρούμπεν Σεμέδο. “Θέλω να είστε εδώ όταν θα αθωωθώ”, είπε ο Πορτογάλος φωνάζοντας στις κάμερες.

Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε και πάλι στη ΓΑΔΑ όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία του την Πέμπτη.  Ο 40χρονος Νιγηριανός που κατηγορείται επίσης για ομαδικό βιασμό έλαβε προθεσμία για το πρωί της Παρασκευής.

Τι δήλωσε συνήγορος του Σεμέδο
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του συνηγόρου του ποδοσφαιριστή, Σταύρου Γεωργόπουλου, δεν υφίσταται η πράξη που αποδίδεται στον εντολέα του, καθώς υπήρχε συναίνεση του θύματος. Μάλιστα, ο συνήγορος επικαλείται στοιχεία που -κατά την άποψη του- αίρουν τον εγκληματικό χαρακτήρα όσων καταγγέλλει η 17χρονη, η οποία εμφανίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ζητά συνάντηση μαζί του μετά το γεγονός. Κατά τον συνήγορο δεν στοιχειοθετείται η κατηγορία, καθώς το θύμα όχι μόνο δεν έφυγε μετά από τον καταγγελλόμενο βιασμό αλλά παρέμεινε στον χώρο και αν δεν υπήρχε η καταγγελία της «θα έκαναν ακόμη βόλτες μαζί».

Σύμφωνα με τη 17χρονη, έπειτα από πάρτι σε κλαμπ στον Ωρωπό βρέθηκε στο σπίτι του ποδοσφαιριστή όπου αρχικά ο 40χρονος Νιγηριανός και εν συνεχεία ο ποδοσφαιριστής εκμεταλλευόμενοι την κατάστασή της, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, τη βίασαν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα