Με το απόλυτο στους 8 η εθνική πόλο νεανίδων, 32-1 την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Με το απόλυτο στους 8 η εθνική πόλο νεανίδων, 32-1 την Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες είναι ο απολογισμός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των νεανίδων στον 2ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το οποίο διεξάγεται στο Σίμπενικ της Κροατίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συνέτριψε σήμερα (25-8) την Τουρκία με 32-1 και προκρίθηκε πανηγυρικά στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στο γκρουπ. Η ελληνική ομάδα θα δώσει την Παρασκευή (27/8, 19:00) τον αγώνα για τους «8», με το πιθανότερο σενάριο να είναι ότι θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Σερβία-Κροατία. Ο αγώνας δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε 12-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και συνέχισε να ανεβάζει το υπέρ της προβάδισμα έως τη λήξη του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα (πρώτη αναφέρεται η Τουρκία): 0-12, 1-8, 0-7, 0-5.

Οι συνθέσεις:

ΤΟΥΡΚΙΑ: Γίγκιτερ, Γκούρελι, Σίμσεκ, Ντάνισμεντ, Μογκουλτάι, Σαγκλάμ, Γιαραγιάν, Τσιλ, Καλεαγκάσι, Ναρίν, Τούνα, Πεχλιβάνογλου 1, Γκούνγκορ.

ΕΛΛΑΔΑ: Καραγιάννη, Ανδρεάδη 1, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 1, Τσιμάρα 2, Χαλδαίου 7, Κουρέτα 6, Κάσσαρη 1, Τριχά 2, Λασκαρίδου 6, Κυριακάκη 3, Μήτσου 2.

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα