Ένα βήμα πριν τους ευρωπαϊκούς ομίλους

Στο κουπόνι μεσοβδόμαδα δεσπόζουν οι επαναληπτικές αναμετρήσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Έντονο το Ελληνικό ενδιαφέρον με τον Ολυμπιακό με το 3-0 απέναντι στην Σλόβαν να έχει θέσει γερές βάσεις για πρόκριση, ενώ για τον ΠΑΟΚ είναι όλα ανοιχτά με το 1-1 του πρώτου γύρου.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά για στοίχημα από τους tipster μας, την πτώση των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τσαμπιονς Λιγκ

Σήμερα το βράδυ στην Ουγγαρία τίθενται αντιμέτωπες η Φερεντσβάρος με την Γιουνγκ Μπόϊς, σε μία αναμέτρηση με την πρόκριση ανοιχτή μετά το 3-2 υπέρ των Ελβετών στο πρώτο ματς. Οι Ούγγροι έδειξαν ότι δεν έφτασαν ως εδώ τυχαία με την εμφάνιση τους, βέβαια παίζοντας με παίκτη παραπάνω την μεγαλύτερη διάρκεια θα μπορούσαν τουλάχιστον να αποφύγουν την ήττα στο πρώτο ματς. Η Γιουνγκ Μπόϊς είναι μια ομάδα με ταλέντο επιθετικά (πέτυχε 2 τέρματα με παίκτη λιγότερο!) αλλά αμυντικά συχνά πυκνά κάνει λαθάκια που τις στοιχίζουν. Με βάση την εντός έδρας δυναμική της Φερεντσβάρος αλλά και την ασταθέστατη αμυντικά Γιουνγκ οι τιμές στον άσσο προκαλούν ο οποίος χωράει και κάλυψη, με το 1DNB στο 2,50.

Την Τετάρτη το βράδυ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 απέναντι στην Σερίφ. Καταιγιστικοί παρουσιάστηκαν οι Μολδαβοί στο πρώτο παιχνίδι, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους Κροάτες. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να αναζητάνε από νωρίς το γκολ που θα τους βάλει ξανά στο κόλπο της πρόκρισης,  όμως τα αμυντικά κενά που δημιουργούνται στα μετόπισθεν τους μας οδηγούν στο goal/goal σε τιμές διπλασιασμού.

Αγγλία EFL Κύπελλο

Σήμερα το βράδυ η Σουόνσι αντιμετωπίζει την Πλίμουθ. Η Πλίμουθ είναι σε εξαιρετική κατάσταση με σερί 3-1-1 και γενικά από τις ομάδες που κυνηγάνε την διάκριση μέσω Κυπέλλων Η Σουόνσι είναι σε μέτρια κατάσταση, φαίνεται και από το πρόσφατο σερί της(2-1-2), ενώ διαχρονικά δεν δίνει και τόση σημασία στο Λιγκ Καπ.

Με βάση την κατάσταση που βρίσκονται οι δύο ομάδες αλλά και τα «θέλω τους», η διπλή ευκαιρία σε απόδοση 2,10 είναι μια συνετή επιλογή.

Επιλογές

Σουόνσι-Πλίμουθ (Τρίτη)

Ώρα Έναρξης: 21:00

Επιλογή: X2

Απόδοση: 2,10

  

Φερεντσβάρος-Γιουνγκ Μπόϊς (Τρίτη)

Ώρα Έναρξης: 22:00

Επιλογή: 1DNB

Απόδοση: 2,50

 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σερίφ Τιρασπόλ (Τετάρτη)

Ώρα Έναρξης: 22:00

Επιλογή: GG

Απόδοση: 2,00

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού. 

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα