Σκέψεις του Ρονάλντο για επιστροφή στην Ρεάλ Μαδρίτης

Σκέψεις του Ρονάλντο για επιστροφή στην Ρεάλ Μαδρίτης

Το σενάριο της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης επανέρχεται στο προσκήνιο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενα να αφήσει την Γιουβέντους και να επιστρέψει πίσω στην Ισπανία για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα φέρεται πως ο ίδιος είναι αυτός που θέλει να χτυπήσει την πόρτα των «μερέγχες» ώστε να δει αν μπορεί να επιστρέψει σε αυτή.

Απ΄ότι φαίνεται και η Ρεάλ δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η υπόθεση αυτή εξαρτάται και από το τι θα γίνει με το θέμα του Κιλιάν Εμπαπέ. Όλα εξαρτώνται από την απόφαση του Γάλλου για το αν θα θα αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για να γίνει κάτοικος Μαδρίτης.

Εφόσον ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφασίσει να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης τότε θα είναι πολύ δύσκολο και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρεθεί και αυτός στους «μερέγχες», καθώς η Ρεάλ δεν μπορεί να αντέξει και ένα δεύτερο τόσο μεγάλο συμβόλαιο.

Από την άλλη πλευρά οι Ιταλοί υποστηρίζουν, πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από την «Γηραιά Κυρία» παρά τις φήμες που κυκλοφορούν. Βέβαια, το γεγονός ότι η Γιουβέντους τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί να διεκδικήσει το Champions League και να έχει κάποια ευρωπαϊκή διάκριση.

Έτσι το σενάριο της επιστροφής του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν μοιάζει να είναι και τόσο απίθανο στην δεδομένη χρονική στιγμή.

https://www.in.gr