Γιατί η Σάκκαρη ευχαρίστησε την Λάρισα

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στην παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κερδίζοντας με 2-0 σετ (7-5, 6-2) την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ.

Η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να πήρε εύκολα το δεύτερο σετ, αλλά στο πρώτο αντιμετώπισε δυσκολίες από την φίλη της, εκτός κορτ, Κονταβέιτ, καθώς βρέθηκε να χάνει με 5-2 στα γκέιμ.

Επόμενο εμπόδιο στο δρόμο για μια μεγάλη πορεία στο τουρνουά τένις θα είναι η Σέρβα Νίνα Στογιάνοβιτς, με την οποία έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν άλλη μία φορά. Το 2015 στο Μινσκ, σε ένα ματς που είχε κερδίσει η Ελληνίδα τενίστρια με 2-0 σετ.

Η Σάκκαρη μίλησε για πολλά πράγματα στη συνέντευξη μετά τον αγώνα και στάθηκε κυρίως στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στο Τόκιο. Η θερμοκρασία προσέγγισε τους 35 βαθμούς κελσίου και αν συνυπολογίσουμε και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα – νωρίς το μεσημέρι – οι συνθήκες που αντιμετώπισαν οι δύο αθλήτριες δεν ήταν οι ιδανικές.

Εδώ μπαίνει στην κουβέντα και η πόλη της Λάρισας, καθώς σύμφωνα με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, το γεγονός ότι έχει δώσει αρκετούς αγώνες στη θεσσαλική πόλη κάτω από υψηλές θερμοκρασίες, την βοήθησε στην πρεμιέρα της με την Κονταβέιτ.


Συγκεκριμένα ανέφερε σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό 98,4 ότι: «Το γεγονός πως έχω αγωνιστεί στα πανελλήνια πρωταθλήματα στη Λάρισα, με βοήθησε για προσαρμοστώ πιο εύκολα στις Η Μαρία Σάκκαρη έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στην παρθενική της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κερδίζοντας με 2-0 σετ (7-5, 6-2) την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ.υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Τόκιο».

Η μόνη διαφορά ήταν στην υγρασία, η οποία στη χώρα μας δεν είναι τόσο υψηλή όσο στην ιαπωνική πρωτεύουσα. Οι θερμοκρασίες αναμένεται να παραμείνουν υψηλές καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και αυτό ίσως λειτουργήσει ως όφελος της Σάκκαρη, η οποία λατρεύει να παίζει κάτω από τέτοιες καταστάσεις.

https://www.larissanet.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα