Τα φώτα πέφτουν στις πρεμιέρες

Τα φώτα πέφτουν στις πρεμιέρες

Φουλ αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο, με 8 πρωταθλήματα να κάνουν πρεμιέρα για την σεζόν 2021-2022. Την ίδια στιγμή, συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Λατινοαμερικάνοι και οι Σκανδιναβοί τα πρωταθλήματα τους και στο Betmarket.gr μπορείτε να δείτε προγνωστικά στοιχήματος από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Τα σημαντικότερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας το Σαββατιάτικο ντέρμπι της βόρειας Γερμανίας ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και το Αννόβερο κλέβει την παράσταση. 

Δύο ομάδες που διαχρονικά είχαμε συνηθίσει να τις παρακολουθούμε στην Μπουντενσλίγκα, με την γηπεδούχο ομάδα να γνωρίζει τον υποβιβασμό ύστερα από 31 χρόνια.

Πρεμιέρα με δύο ντέρμπι στο Βέλγιο. Το ένα γειτονικό μεταξύ της Μαλίν και της Άντβερπ το μεσημέρι της Κυριακής και το άλλο το απόγευμα της ίδιας ημέρας ανάμεσα στην Άντερλεχτ και την νεοφώτιστη Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ. Το λεγόμενο ως ντέρμπι των Βρυξελλών.

Οι επιλογές του Σαββατοκύριακου

Στην δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας η πρωτοπόρος Λαντσκρόνα υποδέχεται την ντεφορμέ Σούντσβαλ. Η γηπεδούχος ομάδα έδειξε και απέναντι στην Τρέλεμποργκ ότι δεν βρίσκεται τυχαία σε ρόλο οδηγού στην κούρσα του πρωταθλήματος, σφυροκοπώντας την με τέσσερα γκολ, έχοντας ευκαιρίες και για παραπάνω τέρματα.

Η Σούντσβαλ συνεχίζει να μην εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της, καθώς ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την Εσκιλστούνα, με την άμυνα της να κάνει αρκετά νερά. Ένα επίπεδο πάνω η Λαντσκρόνα με τον άσσο στο 2,20 να είναι μια αξιόλογη επιλογή με βάση τα όσα έχουμε δει από τις δύο ομάδες.

Στην Κολομβία έχουμε την τιτανομαχία ανάμεσα σε Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν και στην πρωταθλήτρια ΝτεπόρτεςΤολίμα. Η Μεντεγίν παρουσιάστηκε μέτρια στην πρεμιέρα απέναντι στην Ενβικάδο, πλήρωσε το κακό δεύτερο μέρος με το τελικό 2-2 να κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Τολίμα έπαιξε όσο έπρεπε και κέρδισε εύκολα με 1-0 την Περέϊρα, στιβαρή αμυντικά και επιθετικά κάνοντας τα στοιχειώδη πήρε το τρίποντο. Η φιλοξενούμενη έχει πάρει το αέρα της Νασιονάλ, στις τελευταίες έξι επισκέψεις της έχει καταγράψει σερί: 4-1-1. Η διπλή ευκαιρία σε απόδοση 1,80 είναι μια συνετή επιλογή.

Λαντσκρόνα–Σούντσβαλ
ΩραΕναρξης:18:00 (Σάββατο)
Επιλογή: 1
Απόδοση: 2.20

Ατλέτικο Νασιονάλ Μεντεγίν - ΝτεπόρτεςΤολίμα
ΩραΕναρξης: 04:00 (Κυριακή)
Επιλογή: X2
Απόδοση: 1.80

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα