Euro2020: Υπερέχουν οι Δανοί

Euro2020: Υπερέχουν οι Δανοί

Ντέρμπι της Μεσογείου ο πρώτος ημιτελικός του Εuro2020, Ισπανία εναντίον Ιταλίας. 

Οι Ισπανοί μπορεί να αστόχησαν στα επτά από τα δέκα τελευταία πέναλτι που έχουν εκτελέσει, αλλά τα τρία που βρήκα δίχτυα ήταν αρκετά για να αποκλείσουν τη μαχητική Ελβετία στη σχετική διαδικασία. Με δύο παρατάσεις και μια διαδικασία των πέναλτι πάει στα ημιτελικά η Ισπανία. 

Με μια παράταση και το χθεσινό 2-1 επί του Βελγίου η Ιταλία. Χωρίς τον Σπινατσόλα όμως. Ο μπακ χαφ της Ρόμα ήταν από τους κορυφαίους στο τουρνουά για τους Ιταλούς, αλλά και μεγάλος άτυχος, με τον σοβαρό τραυματισμό τους το χθεσινό παιχνίδι να τον κρατά όχι απλά εκτός συνέχειας, αλλά και πολλούς μήνες μακριά από τα γήπεδα. 

Οι αγώνες της ημέρας

Ωρα Αγγλίας και πρώτο παιχνίδι που θα δώσει μακριά από τους οπαδούς της. Σαφώς φαβορί στον προημιτελικό με τους Ουκρανούς η ομάδα του Σαουθγκέιτ, που ακόμη δεν έχει δεχτεί γκολ στη διοργάνωση. Δύσκολα θα αλλάξει μοτίβο απόψε. Προσεκτική στην άμυνα, χωρίς να ανεβάζει πολλούς παίκτες στο μισό του αντιπάλου, θέλοντας πάντα να έχει ασφάλεια στα μετόπισθεν. Με υπομονή, ψάχνοντας το ένα γκολ που θα την οδηγήσει στην τετράδα. Στα θετικά πως στο ματς με τους Γερμανούς είδε επιτέλους και τον Χάρι Κέιν να ανοίγει λογαριασμό στο σκοράρισμα. 

Εντελώς διαφορετική η λογική των Δανών, που στον άλλο προημιτελικό αντιμετωπίζουν τους Τσέχους. Η Δανία είναι η μοναδική ομάδα που σε όλα τα παιχνίδια της μέχρι σήμερα στη διοργάνωση έχει καταφέρει να φτιάξει τουλάχιστον έξι τελικές στην αντίπαλη εστία. 

Και μάλιστα με διαφορετικούς ποδοσφαιριστές. Βρίσκει γκολ από τα μπακ της που πατάνε περιοχή, παίρνει σουτ από μακριά από τους μέσους της, πετυχαίνει τελικές με τα στόπερ της στις στημένες φάσεις και έχει δει τους επιθετικούς της (Ντόλμπεργκ, Πόουλσεν, Μπρέιθγουεϊτ) να έχουν βρει όλοι δίχτυα. 

Οι Τσέχοι θα προσπαθήσουν να κλείσουν διαδρόμους και να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, αλλά η μέχρι σήμερα εικόνα τους δείχνει πως ποιοτικά είναι ένα κλικ κάτω από την αντίπαλό της. 

Τσεχία-Δανία
Ώρα Έναρξης: 19:00
Επιλογή: 2
Απόδοση: 2.20

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και θέματα με πλούσια στατιστικά.  

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα