Euro 2020: Βέλγιο και Ιταλία σε πρόωρο τελικό απόψε

Euro 2020: Βέλγιο και Ιταλία σε πρόωρο τελικό απόψε

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει απόψε, στις 22:00, στο Μόναχο, ανάμεσα σε δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, το Βέλγιο και την Ιταλία. Στην προηγούμενη φάση το Βέλγιο απέκλεισε με 1-0 την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία και η Ιταλία λύγισε με 2-1 στην παράταση την αντίσταση της Αυστρίας.

Νωρίτερα, στις 19:00, θα αναμετρηθούν στην Αγία Πετρούπολη, η Ελβετία, που απέκλεισε με 5-4 στα πέναλτι την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία και η Ισπανία, που έβγαλε νοκ άουτ με 5-3 στην παράταση την φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Κροατία.

Δυο σπουδαίες νοκ άουτ αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα η προημιτελική για την φάση του ΕURO. H Ισπανία αντιμετωπίζει την Ελβετία κι ακολουθεί η αναμέτρηση Βελγίου-Ιταλίας.
Η Ώρα της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έφτασε.

Στις 10, δύο από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, το Βέλγιο και η Ιταλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Αλιάνζ Αρένα.

Ο προπονητής του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπρόινε για να δει αν θα μπορέσει να τους χρησιμοποιήσει.

«Όλοι ξέρουν, ότι παλεύουμε ενάντια στο χρόνο. Θα περιμένουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε την απόφαση μας.»

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί σε επίσημες διοργανώσεις 6 φορές, με την Ιταλία να μετρά 3 νίκες έναντι μία του Βελγίου ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

«Γνωρίζουμε ότι αυτός θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε το ματς.»

Νωρίτερα Ελβετία και Ισπανία θα κοντραριστούν στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Λούις Ενρίκε υπολογίζει άπαντες για την αποψινή μάχη, ενώ οι Ελβετοί θα παραταχθούν χωρίς τον αρχηγό τους Γκράνιτ Τσάκα ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Στην Ουκρανία ο παροξυσμός για την πρόκριση της ομάδας στους 8 ήρθε και στο κοινοβούλιο της χώρας, με την μάσκα μάσκα αλλά και την φανέλα, φανέλα…

Ωστόσο, την δική της πρόβλεψη για το ματς απέναντι στην Ουκρανία έκανε μία κότα η οποία επέλεξε να φάει από το πιάτο των Άγγλων και όχι των Ουκρανών δίνοντας το δικό της προγνωστικό για τον επερχόμενο αγώνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα