Euro2020: Δύναμη και κρισιμότητα φέρνουν κάρτες

Euro2020: Δύναμη και κρισιμότητα φέρνουν κάρτες

Ώρα οκτάδας στο Euro2020 με τη βασική διαφορά των προημιτελικών συγκριτικά με τις προηγούμενες φάσεις του τουρνουά είναι πως πλέον κανείς δεν παίζει στην έδρα του. Και τα τέσσερα παιχνίδια γίνονται σε ουδέτερο έδαφος.

Διόλου μικρή σημασία δεν έχει το προηγούμενο. Είδαμε πόση δύναμη άντλησε η Αγγλία στο ματς με τους Γερμανούς από το γεμάτο Γουέμπλεϊ και πόσο διαφορετικές ήταν Ολλανδία και Ιταλία στα πρώτα παιχνίδια μακριά από το κοινό τους. Οι Ολλανδοί, μάλιστα, πήγαν σπίτι τους, ενώ οι Ιταλοί σήμερα θα κοντραριστούν με το Βέλγιο

Στο πιο σπουδαίο από τα ματς της ημέρας, με δύο από τις ομάδες που λογίζονται στα πρώτα φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου. Σε ένα ματς που όλοι περιμένουν κλειστό και με την τακτική να είναι αυτή που θα κυριαρχήσει. Άλλωστε μιλάμε για δύο από τις κορυφαίες άμυνες στο τουρνουά μέχρι στιγμής. Η λογική… δείχνει, στοιχηματικά, προς το Under, τις λίγες τελικές προσπάθειες και μια αναμέτρηση που είναι πιθανό να κριθεί μετά τα 90 λεπτά. 

Δεν αποκλείεται να είναι και μια αναμέτρηση που θα υπάρξουν και νεύρα. Κρισιμότητα, ομάδες που δίνουν βάρος στην αμυντική λειτουργία αλλά και μονάδες μεσοεπιθετικά που μπορούν να κάνουν αρκετές ατομικές ενέργειες. Έχει τύχες ένα στοίχημα πάνω στις κάρτες που μπορεί να βγουν από το τσεπάκι του διαιτητή. 

Το απόγευμα Ισπανία-Ελβετία στη Γερμανία, στο παιχνίδι που ανοίγει την προημιτελική φάση. Εντελώς αντίθετα τα όσα αναμένουμε να διαδραματιστούν εκεί. Τα πρόσφατα 3-3 των μεν με την Κροατία και των δε με τη Γαλλία αφήνουν υποσχέσεις για πολλά γκολ και απόψε. 

Θέλουν, πάντως, προσοχή τέτοια σενάρια. Δεν αποκλείεται Ενρίκε και Πέτκοβιτς να προσεγγίσουν πιο αμυντικά τη σημερινή αναμέτρηση, θέλοντας να αποφύγουν οι ομάδες τους να δώσουν τόσες ευκαιρίες στον αντίπαλο. Περισσότερο ικανοί να το πετύχουν αυτό οι Ισπανοί, καθώς η Ελβετική άμυνα έχει δείξει αδυναμίες και στα τέσσερα παιχνίδια του τουρνουά μέχρι σήμερα, Θυμίζουμε πως πέρα από τα τρία γκολ από τους Γάλλους, είχαν δεχτεί τρία και στην πρεμιέρα με την Ιταλία, ενώ δεν κράτησαν το μηδέν ούτε στα ματς με Ουαλία και Τουρκία στον όμιλο. 

Βέλγιο-Ιταλία
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Over 3,5 Κάρτες
Απόδοση: 1.91

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και θέματα με πλούσια στατιστικά.   

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα