Euro2020: Το λαμπερό και το άχρωμο

Euro2020: Το λαμπερό και το άχρωμο

Όταν δύο παιχνίδια λήγουν με 3-3, ενώ τα φαβορί λίγο πριν τη λήξη κέρδιζαν με 3-1, δεν μπορεί παρά να είναι… ματσάρες! Σε μια βραδιά όπως η χθεσινή που, με όσα διαδραματίστηκαν, κάλλιστα βάζει υποψηφιότητα ως μια από τις καλύτερες στην ιστορία των διοργανώσεων. 

Σε μια βραδιά που έστειλε σπίτι της την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία, με μοιραίο τον Παγκόσμιο σταρ Μ’Μπαπέ που έχασε το τελευταίο πέναλτι στην αναμέτρηση με τους Ελβετούς. Μια ημέρα που ο Μοράτα… θυμήθηκε πως είναι φορ Παγκόσμιας Κλάσης και με δικό του γκολ στην παράταση άνοιξε τον δρόμο της οκτάδας για την Ισπανία.   

Οι αγώνες της Ημέρας

Ο τελευταίος προημιτελικός θα προέλθει από τα δύο σημερινά ζευγάρια, που ρίχνουν αυλαία στη φάση των «16». Δύο ζευγάρια που δεν μοιάζουν καθόλου μεταξύ τους. 

Από τη μια το λαμπερό Αγγλία-Γερμανία, που τραβά όλα τα φώτα πάνω του και από την άλλη το Σουηδία-Ουκρανία, που μοιάζει σαφώς πιο… άγευστο και άχρωμο. Αλλωστε ο μεγάλος σταρ των Σουηδών, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, λείπει από τη διοργάνωση λόγω τραυματισμού, ενώ το μεγαλύτερο όνομα που έβγαλε το Ουκρανικό ποδόσφαιρο, Αντρέι Σεβτσένκο, είναι εκτός τεσσάρων γραμμών, όντας ο προπονητής της ομάδας. 

Βέβαια στο στοίχημα σημασία έχει να καταφέρνεις να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίσεις. Είτε το σημείο είναι από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είτε από κάποια άσημη μικρή κατηγορία, το κέρδος που θα φέρει στην τσέπη σου εξαρτάται μόνο από την απόδοσή του. 

Στοιχηματικά, τα δύο παιχνίδια μοιάζουν. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, με τους μπουκ να δίνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα σε Σουηδούς και Αγγλους. Ισως στη μία πλευρά να γέρνει την πλάστιγγα το γεγονός πως η Αγγλία υποδέχεται τους Γερμανούς στο Γουέμπλεϊ και στην άλλη το στατιστικό που θέλει τους Ουκρανούς να είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τις περισσότερες τελικές στην εστία της στη φάση των ομίλων μεταξύ των 16 που πήραν την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση. 

Δύσκολη η επιλογή σημείου, ίσως μας δίνει ένα στοιχηματικό πάτημα το στατιστικό που θέλει τα δύο τελευταία παιχνίδια των Αγγλων να έχουν τουλάχιστον 10 κόρνερ. Οκτώ και εννέα κόρνερ οι αναμετρήσεις των Γερμανών με Γαλλία και Πορτογαλία αντίστοιχα. 

Αγγλία-Γερμανία
Ώρα Έναρξης: 19:00
Επιλογή: Over 8,5 Κόρνερ
Απόδοση: 1.78

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από τη φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα