Ρονάλντο: Δεν φτάσαμε εκεί που θέλαμε, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί

Ρονάλντο: Δεν φτάσαμε εκεί που θέλαμε, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στους «16» του Euro 2020 από το Βέλγιο (ήττα 1-0), προκειμένου να ευχαριστήσει τους Πορτογάλους φιλάθλους, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον:

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και φύγαμε νωρίτερα από την διοργάνωση από ό,τι θέλαμε. Αλλά είμαστε περήφανοι για την πορεία μας, δώσαμε τα πάντα για να υπερασπιστούμε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και αυτή η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί ακόμα να δώσει μεγάλη χαρά στους Πορτογάλους. Οι οπαδοί μας ήταν ακούραστοι στη στήριξη της ομάδας από την αρχή έως το τέλος. Τρέξαμε και πολεμήσαμε γι αυτούς, προκειμένου να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έδωσαν. Δεν ήταν δυνατό να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλαμε, αλλά είναι ειλικρινείς και βαθιές οι ευχαριστίες μας σε αυτούς. Συγχαρητήρια στο Βέλγιο και καλή τύχη σε όλες τις ομάδες που παραμένουν στο τουρνουά. Όσο για εμάς, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Force Force Portugal!», έγραψε στο Instagram ο 36χρονος αρχηγός της  εθνικής Πορτογαλίας.

Η αποστολή της Πορτογαλίας έφτασε στις 13:30 (ώρα Ελλάδας) στη Λισαβόνα, όπου την περίμεναν μερικές δεκάδες φίλαθλοι με κασκόλ και σημαίες. Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, όπου είχε προσκληθεί και ο Πρόεδρος της Πορτογαλίας, Μαρσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα