Εuro2020: Επιλογή βάσει στατιστικής

Εuro2020: Επιλογή βάσει στατιστικής

Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Euro2020 είναι γεγονός. Οι Ολλανδοί τέθηκαν εκτός διοργάνωσης αρκετά νωρίς από τους Τσέχους, οι οποίοι δείχνουν την ίδια πίστη με αυτή του 2004 όπου έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά προτού αποκλειστούν από την Εθνική μας ομάδα. 

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε σχεδόν κανένας, καθώς οι «Οράνιε» είχαν την πιο παραγωγική επίθεση των ομίλων και έρχονταν με φόρα μετά το 3/3.  Το χαμένο τετ-α-τετ του Μάλεν και η κόκκινη κάρτα του Ντε Λιχτ αποδείχθηκαν καταδικαστικά γεγονότα για τους Ολλανδούς που είχαν μεγάλα όνειρα γι’ αυτό το τουρνουά. 

Στο μεγαλύτερο παιχνίδι της ημέρας, μία πραγματικά γκολάρα του μικρού Αζάρ λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους (1-0) έκρινε τον νικητή, με το Βέλγιο να δείχνει ότι μπορεί να παίξει και άμυνα. 

Κάπως έτσι, ο κορυφαίος κατά πολλών ποδοσφαιριστής του κόσμου, Κριστιάνο Ρονάλντο δεν κατάφερε να σκοράρει ένα ακόμα τέρμα και ξεπεράσει το ρεκόρ του Αλί Νταεϊ. 

Τα παιχνίδια της Ημέρας

Μπορεί να απουσιάζει η μεγάλη αναμέτρηση, τουλάχιστον στα χαρτιά, αλλά και τα δύο παιχνίδια αναμένεται να προσφέρουν καλό θέαμα και γιατί όχι πολλές συγκινήσεις. 

Οι Κροάτες που έχουν δύο σημαντικές απουσίες των Πέρισιτς (covid-19) και Λόβρεν (τιμωρημένος) κοντράρονται με τους Ισπανούς, ενώ οι Ελβετοί έπεσαν πάνω στο δυσκολότερο εμπόδιο, το νο1 φαβορί της διοργάνωσης, τους Γάλλους.

Η επιλογή της ημέρας έρχεται από το απογευματινό παιχνίδι, εκεί όπου διαιτητής είναι ο Τούρκος Τζουνέιτ Τσακίρ. Ο 44χρονος έχει υποδείξει την άσπρη βούλα ήδη μία φορά στην φετινή διοργάνωση ενώ μετρά 18 πέναλτι σε 35 φετινές του εμφανίσεις. Οπερ σημαίνει, ένα πέναλτι ανά δύο αγώνες. 

Επίσης, και στην προηγούμενη μεταξύ τους αναμέτρηση για το Νations League το 2018 υπήρξε πέναλτι και την οποία έτυχε να διευθύνει ο ίδιος.  

Κροατία - Ισπανία
Ώρα Έναρξης: 19:00
Επιλογή: Καταλογισμός πέναλτι
Απόδοση: 2.80

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από τη φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα