Euro2020: Δύο διαφορετικά παιχνίδια

Euro2020: Δύο διαφορετικά παιχνίδια

Η Ιταλία το έκανε το ρεκόρ χθες, κατάφερε να κρατήσει απαραβίαστη την εστία της για 31ο διεθνές παιχνίδι, με την ομάδα του Μαντσίνι να γίνεται κατά ένα 90λεπτο καλύτερη από εκείνη του Βιτόριο Πότσο τη δεκαετία του 30. Το Παγκόσμιο ρεκόρ αγώνων χωρίς να δεχτούν γκολ έχουν Ισπανία και Βραζιλία με 35 παιχνίδια. 

Επιθετικά όμως οι Ιταλοί δεν θύμισαν την ομάδα των ομίλων, τα βρήκαν σκούρα με τους Αυστριακούς, είχαν άγχος σε πολλά σημεία του παιχνιδιού τους και χρειάστηκαν την παράταση για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Εκεί όπου θα βρουν έναν σπουδαίο αντίπαλο. Περιμένουν τον νικητή της σημερινής αναμέτρησης Βέλγιο-Πορτογαλία. Μιας ομάδας που βρίσκεται σταθερά σε κορυφαίες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης τα τελευταία χρόνια, απέναντι στη νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης των Κριστιάνο Ρονάλντο και Φερνάντο Σάντος. 

Δύσκολα θα δούμε ρίσκα από τους δύο προπονητές, που λογικά θα κρατήσουν χαμηλά τις γραμμές τους για να μπλοκάρουν τα επιθετικά ατού των αντιπάλων. Η λογική λέει πως πάμε για σφιχτό ματς, με αυξημένες πιθανότητες να μην δούμε γκολ νωρίς ή και καθόλου στο πρώτο ημίχρονο. 

Νωρίτερα το απόγευμα οι Ολλανδοί απέναντι στους Τσέχους, για το ποιος θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά την τρομερή Δανία, που έβαλε τέσσερα χθες στους Ουαλούς. 

Η Ολλανδία άρεσε στα νοκ άουτ, κυρίως για την επιθετική της λειτουργία. Αμυντικά σε πολλά παιχνίδια της έδειξε κενά διαστήματα, τα οποία δεν πλήρωσε πάντα. Οι Τσέχοι χωρίς άγχος και με τον Σικ σε εξαιρετική κατάσταση θα πάνε χωρίς άγχος στο ματς. 

Υπάρχουν δηλαδή οι προοπτικές για να δούμε μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα ψάξουν το γκολ και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Κάτι που μας οδηγεί στο να κοιτάξουμε στοιχηματικές αγορές που έχουν να κάνουν με γκολ ή και ειδικές αγορές για τις τελικές προσπάθειες που θα δούμε στο ματς. 

Μοιάζει προτιμότερη επιλογή από το σημείο, καθώς μπορεί οι Ολλανδοί να είναι το φαβορί, αλλά είδαμε και στο χθεσινό Ιταλία-Αυστρία πως τα νοκ άουτ ματς είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. 

Βέλγιο-Πορτογαλία 
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Oχι γκολ μέχρι το 30’
Απόδοση: 1.88

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από τη φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα