Euro2020: Ιταλοί που βάζουν και γκολ

Euro2020: Ιταλοί που βάζουν και γκολ

Η φάση των ομίλων του Euro2020 ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη και δεν θα υπερβάλλαμε αν λέγαμε πως παρακολουθούμε μία από τις συναρπαστικότερες διοργανώσεις Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. 

Η νοκ-άουτ φάση ξεκινάει σήμερα με δύο αναμετρήσεις και με βάση όλα όσα έχουμε δει από τις ομάδες που προκρίθηκαν ως οι καλύτερες «16» του θεσμού, αναμένονται πολλές συγκινήσεις. 

Οι νοκ-άουτ αγώνες πάντα ήταν απρόβλεπτοι, καθώς μέσα σε ένα 90λεπτο, ή 120λεπτο (ανάλογα αν έχει ή όχι παράταση) όλα είναι πιθανά. Ανάλογα την ημέρα που θα βρεθεί κάθε ομάδα. Γι’ αυτό και το ποδόσφαιρο είναι ο άρχοντας των σπορ. Γιατί μπορεί να συμβεί το απρόβλεπτο και ο μικρός να κερδίσει τον μεγάλο. 

Τα παιχνίδια της Ημέρας

Η αυλαία ανοίγει στις 19:00 με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ουαλία και Δανία. Οι Ουαλοί θα παίξουν στην κόντρα επίθεση, με τον Μπέιλ να έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο και είναι δεδομένο πως αν την υποτιμήσεις σαν ομάδα θα σου κάνει την ζημιά. Οι Δανοί, από την άλλη μεριά, από την στιγμή που συνήλθαν από τον περιστατικό με τον Ερικσεν έδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται σ’ αυτή τη θέση. Ωραίο – στο μάτι- ποδόσφαιρο, με επιθετική φιλοσοφία και 2 over στις 3 πρώτες αναμετρήσεις. Η Ουαλία μπορεί να έρχεται από 3/3 under, αλλά οφείλουμε να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τα xgoals τα παιχνίδια της θα έπρεπε να έχουν περισσότερα γκολ βάσει των ευκαιριών που έκανε και δέχτηκε.

Στις 22:00 το βράδυ οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν τους Αυστριακούς. Οι Ιταλοί ήταν η ομάδα που εντυπωσίασε τους πάντες με τις εμφανίσεις της και με το σερί που τρέχει πάει να σπάσει όλα τα ρεκόρ, καθώς αν διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα και κόντρα στην Αυστρία θα ξεπεράσει το ρεκόρ των 1.143 λεπτών που διατηρεί από την δεκαετία του 70’. Με αήττητο 25-5-0 και 11 διαδοχικές νίκες με μηδέν παθητικό είναι σωστό φαβορί κόντρα στους Αυστριακούς που ναι μεν βρέθηκαν στα νοκ-άουτ, αλλά δεν αποτελούν σύμφωνα με τα όσα έχουμε δει δυσκολοκατάβλητο εμπόδιο για ένα τέτοιο σύνολο όπως οι Ιταλοί (10/11 πιο πρόσφατες νίκες τους ήταν με 2+ τέρματα). 

Ιταλία - Αυστρία
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: «1 & over1.5»
Απόδοση: 1.88

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από τη φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα