Euro 2020: Απόψε με Ουαλία - Δανία και Ιταλία – Αυστρία στη φάση των 16

Ξεκινά απόψε η φάση των 16 του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου με τις αναμετρήσεις Ουαλίας-Δανίας και Ιταλίας-Αυστρίας. Τα οκτώ παιχνίδια που θα διεξαχθούν, είναι νοκ άουτ και οδηγούν απευθείας στους προημιτελικούς.
Ο Πέτερ Σμάϊχελ μπλοκάρει με αυτοπεποίθηση τις μπάλες στην προπόνηση. Ο τερματοφύλακας της Δανίας και οι συμπαίκτες του εκπροσωπούν την ομάδα που δοκιμάστηκε περισσότερο από κάθε άλλη συναισθηματικά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Από την αγωνία για την τύχη του Ερικσεν στη θριαμβευτική πρόκριση του γύρου των 16. Οι Σκανδιναβοί «ανοίγουν» την αυλαία με αντίπαλο την Ουαλία στο Άμστερνταμ και ισχυρό κίνητρο το εισιτήριο για τα προημιτελικά, κάτι που αντιλαμβάνονται άπαντες και στη δυσκολοκατάβλητη βρετανική ομάδα.

«Προφανώς, δεν θα υποτιμηθούν από εμάς. Αλλά ναι, θα είμαστε έτοιμοι για τη σέντρα και ελπίζουμε να έχουμε άλλη μια καλή παρουσία.»

Έπεται η αναμέτρηση Ιταλίας – Αυστρίας στο Λονδίνο. Με ξεκάθαρο φαβορί τους «Ατζούρι» έστω και αν η «αλεπού» των γηπέδων Μαντσίνι «πλασάρει» έξυπνα στην «εξίσωση» και την άλλη πλευρά.

«Η Αυστρία είναι εξαιρετικό συγκρότημα. Έχουν μερικούς πολύ ποιοτικούς και «τεχνίτες» παίκτες. Είναι μια δυναμική ομάδα και δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί»

Η Ιταλία αγωνίζεται στο Γουέμπλεΐ μετά από τρία ματς στη Ρώμη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα