Euro 2020 – Μαντσίνι: Θα παίξουμε στη Μέκκα του ποδοσφαίρου

Euro 2020 – Μαντσίνι: Θα παίξουμε στη Μέκκα του ποδοσφαίρου

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τόνισε πως η Ιταλία πρέπει να κάνει μία μεγάλη εμφάνιση στη «Μέκκα του ποδοσφαίρου», το γήπεδο του Γουέμπλεϊ στον σαββατιάτικο (25/06) αγώνα με την Αυστρία για τους «16» του Euro 2020.

«Το να αγωνίζεσαι στο Γουέμπλεϊ είναι πάντα μία απόλαυση, διότι ορισμένοι παίκτες δεν θα έχουν ποτέ την ευκαιρία να παίξουν σ’ αυτό το γήπεδο. Είναι ένα υπέροχο γήπεδο και οι παίκτες μου πρέπει να παίξουν πολύ καλά, διότι το... απαιτεί και το μέρος που θα παίξουμε», τόνισε ο Μαντσίνι σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (25/06) και πρόσθεσε.

«Πάντα εξιτάρει η προοπτική να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Όταν παίζει στη «μέκκα του ποδοσφαίρου» πρέπει να δείξεις σεβασμό και να πραγματοποιήσεις μία μεγάλη εμφάνιση. Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου θα το κάνουν πράξη αυτό».

Ο Μαντσίνι έχει χρησιμοποιήσει ήδη τους 25 απ’ τους 26 παίκτες που έχει στη διάθεσή του, με την Ιταλία να νικάει και στα τρία ματς του Α’ Ομίλου, διευρύνοντας το αήττητο σερί της (σε όλες τις διοργανώσεις) στα 30 παιχνίδια.

«Όλοι οι παίκτες που έχω μαζί μου, έχουν παίξει πολύ καλά. Δημιουργήσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες κόντρα στην Ουαλία και παίξαμε το ίδιο καλά και στα άλλα ματς, παρά τις αλλαγές που κάναμε. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορώ να υπολογίζω σε όλους τους παίκτες μου», πρόσθεσε.

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Οι αγώνες της φάσης των "16" του Euro 2020 θα μεταδοθούν απευθείας από τον ΑNT1, ενώ η ποδοσφαιρική πανδαισία εμπλουτίζεται με εκπομπές και εκλεκτούς καλεσμένους.

Κάθε μεσημέρι στις 16:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Σταύρος Σβήγκος, Γιώργος Λέντζας, Νικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος είναι στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοι, ζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα