Euro2020: Φαβορί σε κίνδυνο

Euro2020: Φαβορί σε κίνδυνο

Η Αγγλία ολοκλήρωσε τον όμιλο χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά σκοράρωντας μόλις δύο φορές. Δεν είναι εντυπωσιακή, καταφέρνει να είναι κυνική και ο πρώτος στόχος επετεύχθη καθώς τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της. Αυτό σημαίνει πως θα συνεχίσει και στα νοκ άουτ να παίζει στο Λονδίνο, παρουσία οπαδών της. 

Στην επόμενη φάση και οι Κροάτες, που με ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο συγκριτικά με τις δύο πρώτες αγωνιστικές κέρδισαν 3-1 τους Σκωτσέζους και πήραν τη 2η θέση. Στους «16» και οι Τσέχοι που με 4 πόντους θα είναι σίγουρα στους καλύτερους τρίτους. 

Οι αγώνες της Ημέρας

Τέσσερα παιχνίδια σήμερα, δύο ανά ζώνη ώρας, το απόγευμα για τον 5ο όμιλο και το βράδυ για τον 6ο. 

Σουηδία και Γαλλία οι μόνες που ήδη έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, κάτι που σημαίνει πως μεγαθήρια σαν την Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Γερμανία υπάρχουν σενάρια που τις αφήνουν εκτός. 

Θεωρητικά πιο εύκολη αποστολή έχουν οι Γερμανοί, που με την ψυχολογία στα ύψη μετά το 4-2 επί την Πορτογάλων υποδέχονται στο Μόναχο τους Ούγγρους. Πιθανή νίκη με over, αμφότερα όμως σε αρκετά χαμηλή απόδοση. 

Οι Ισπανοί επίσης είναι μεγάλο φαβορί στο ματς της Σεβίλλης απέναντι στους Σλοβάκους, αλλά το ίδιο ίσχυε και κόντρα σε Σουηδία και Πολωνία, παιχνίδια όμως που έμειναν στο Χ. Και σήμερα αναμένεται να πάρουν υψηλά επίπεδα κατοχής μπάλας, αφού οι αντίπαλοί τους δύσκολα θα καταφέρουν να ξεμυτίσουν. 

Στο άλλο ματς του ομίλου η Πολωνία θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί, την ώρα που η Σουηδία μπορεί να παίξει πιο απελευθερωμένα έχοντας εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση. Τα δεδομένα του αγώνα μπορούν να μας δώσουν παιχνίδι με καλό ρυθμό και ένα πιθανό over

Αντίθετα η λογική θέλει «κλειστό» ματς στο Γαλλία-Πορτογαλία. Ο Σάντος μετά τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του από τη Γερμανία θα δώσει μεγάλη έμφαση στην αμυντική λειτουργία, ενώ οι Γάλλοι δεν είναι ομάδα που φτιάχνει πολλές ευκαιρίες. Οι δύο τους αναμετρήθηκαν και στον τελικό του euro2016, με τελικό αποτέλεσμα στα 90 λεπτά το 0-0. 

Σουηδία-Πολωνία
Ώρα Έναρξης: 19:00
Επιλογή: Over 2,5 
Απόδοση: 2.10

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από τη φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα