Σάντος: H Πορτογαλία που ξέρουμε δεν ήταν παρούσα

Σάντος: H Πορτογαλία που ξέρουμε δεν ήταν παρούσα

Η Πορτογαλία καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα με 4-2 από τη Γερμανία, το περασμένο Σάββατο (19/6) στο Μόναχο, να ξαναβρεί τον καλό της εαυτο και να διεκδικήσει στο αυριανό (23/6, 22:00) ματς με την πρωταθλήτρια κόσμου Γαλλία, το εισιτήριο για τη φάση των «16» του EURO 2020. «Αναλύσαμε το ματς με τη Γερμανία, κάναμε μία ενδοσκόπηση και καταλήξαμε όλοι στο ίδιο συμπέρασμα: η Πορτογαλία που ξέρουμε δεν ήταν παρούσα στο προηγούμενο παιχνίδι», επισήμανε ο Φερνάντο Σάντος, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στη Βουδαπέστη. 

Ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του δεν μπορούν να κάνουν υπολογισμούς για την πρόκριση, σε σχέση και με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα του ΣΤ΄ ομίλου, ανάμεσα στη Γερμανία και την Ουγγαρία. «Δεν εξαρτιόμαστε παρά μόνο από τον εαυτό μας και άρα πρέπει να κάνουμε καλά τη δουλειά μας», τόνισε ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών, όχι όμως λόγω απόδοσης στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά λόγω της ανάγκης να αντιμετωπιστεί η κόπωση των ποδοσφαιριστών.

«Χάνουμε και κερδίζουμε όλοι μαζί», δήλωσε από την πλευρά του ο Πέπε. «Πρέπει να δείξουμε τη θέληση που είχε η Γερμανία για να μας νικήσει, ώστε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Έχουμε τις δυνατότητες να νικήσουμε στο αυριανό ματς και μία τεράστια επιθυμία να δείξουμε τι αξίζουμε», πρόσθεσε ο πολύπειρος αμυντικός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα