Euro2020: Ψυχή και τσαμπουκάς για την πρόκριση

Euro2020: Ψυχή και τσαμπουκάς για την πρόκριση

Η Δανία τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της μετά το συγκλονιστικό συμβάν με τον Ερικσεν. Και κέρδισε, ταυτόχρονα, τη συμπάθεια όλου του κοινού. Ετσι ο περισσότερος κόσμος πανηγύρισε χθες την εξαιρετική εμφάνιση με την οποία κέρδισε με 4-1 τη Ρωσία και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση. 

Σε συνδυασμό με τη νίκη του Βελγίου επί της Φινλανδίας αλλά και το 1-0 των Αυστριακών κόντρα στη Φινλανδία, κατέβηκε ο πήχης πρόκρισης για όλους τους ομίλους στους 4 βαθμούς. Κάτι που σημαίνει πως η Ελβετία που έπαιζε προχθές, αλλά και οι Γαλλία, Σουηδία, Αγγλία και Τσεχία που έχουν ακόμη ματς μπροστά τους, παίζουν απλά για το καλύτερο πλασάρισμα, αφού έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση. 

Οι αγώνες της ημέρας 

Ισως έτσι δούμε ένα πιο ανοιχτό ματς, στο Αγγλία-Τσεχία, με τις δύο ομάδες να παίζουν για την 1η θέση. Οι Τσέχοι με σίγουρο το εισιτήριο για τους «16» έχουν την ευκαιρία να μπουν στο Γουέμπλεϊ με φιλοδοξία αλλά χωρίς άγχος. Για τους Αγγλους είναι σημαντική η κατάληψη της πρωτιάς, αφού έτσι θα συνεχίσουν τα εντός έδρας ματς και στα νοκ άουτ. 

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας, Κροατία-Σκωτία, είναι που κρίνει πολλά. Ο χαμένος πάει σπίτι του και ο νικητής προχωρά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Μάλιστα κανείς δεν έχει το πλεονέκτημα να παίξει για δύο αποτελέσματα. Το Χ τους αφήνει στους 2 βαθμούς και τους… στέλνει και τους δύο σπίτι. 

Η Σκωτία έχει υπέρ της το πάθος, η Κροατία την εμπειρία. Φαβορί, βάσει στοιχηματικών αποδόσεων, δίνεται η Κροατία, αλλά το ματς μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο. Όπως και να ξεφύγει σε θέμα έντασης και πάθους. Εχουν τέτοια στοιχεία στη συμπεριφορά τους οι Σκωτσέζοι, που θα καταθέσουν ψυχή στο γήπεδο. 

Εξετάζοντας το παιχνίδι από αυτή τη σκοπιά, μπορεί να στραφεί ένας παίκτης του στοιχήματος σε αγορές των φάουλ. Είδαμε 27 στο ματς των Σκοτσέζων με τους Αγγλους, κάλλιστα μπορεί να ξεπεράσουμε τα 25 και σήμερα. 

Κροατία-Σκωτία
Ώρα Έναρξης: 22:00
Επιλογή: Over 24,5 φάουλ
Απόδοση: 1.91

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες για την διοργάνωση όπως τις αποδόσεις και τους τζίρους των αγώνων, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τους ομίλους και τις βαθμολογίες αλλά και τις διασταυρώσεις Euro 2020 από τη φάση των 16 μέχρι και τον τελικό. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα