Euro2020: Οι 2 δρόμοι των Ιταλών

Euro2020: Οι 2 δρόμοι των Ιταλών

Δεν ήταν και η καλύτερη μέρα για τα φαβορί χθες. Από νωρίς η Γαλλίας έπεσε πάνω στην πολύ καλά στημένη Ουγγρική άμυνα και έμεινε στο 1-1. Το βράδυ η Ισπανία, μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τη Σουηδία, δεν κατάφερε να πάρει νίκη ούτε απέναντι στους Πολωνούς. Τελικό αποτέλεσμα 1-1, με την ίδια να αστοχεί και σε εκτέλεση πέναλτι.

Φαβορί λογιζόταν και η Πορτογαλία, σε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της επί εποχής Φερνάντο Σάντος, έχασε με 4-2 από τη Γερμανία. Σε μια απάντηση, επίσης, των Γερμανών, προς όσους τους είχαν ξεγραμμένους στη φετινή διοργάνωση. Σε ένα παιχνίδι που είχαμε και το τρίτο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο τουρνουά, με τον Πορτογάλο σταρ να είναι πλέον πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση με τρία γκολ. 

Τα παιχνίδια της Ημέρας

Αρχίζει σήμερα η 3η αγωνιστική στη φάση των ομίλων, κάτι που σημαίνει πως τα παιχνίδια του κάθε ομίλου θα διεξάγονται την ίδια ώρα. Στο αποψινό πρόγραμμα υπάρχουν εκείνα του 1ου ομίλου, με ταυτόχρονη ώρα έναρξης στις 19:00. 

Η Ιταλία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και στο ματς με την Ουαλία παίζει για την πρωτιά. Για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο αρκεί να μην χάσει. Τις κάνει δηλαδή και η ισοπαλία, κάτι που επιτρέπει στον Μαντσίνι να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς που έχουν 180 λεπτά στην πλάτη τους από τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Σπουδαίο άγχος δεν έχει ούτε η Ουαλία, καθώς με τους 4 βαθμούς θα είναι και αυτή κατά πάσα πιθανότητα στην επόμενη φάση, ενώ με μια ισοπαλία εξασφαλίζει τη 2η θέση. 

Ας μην ξεχνάμε βέβαια πως σε τέτοιες στιγμές βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλα σενάρια. Για παράδειγμα οι Ιταλοί να αποφασίσουν να… καταλήξουν στη 2η θέση του γκρουπ, για να μην πέσουν πάνω σε Βέλγιο και Γαλλία σε προημιτελικά και ημιτελικά. 

Στο άλλο ματς του ομίλου, Ελβετία-Τουρκία είναι εκείνες που έχουν απογοητεύσει μέχρι στιγμής και παίζουν σήμερα την τελευταία τους ελπίδα. Σε ένα ματς που δεν αποκλείεται να επικρατήσουν στο τέλος τα νεύρα και να δούμε ένταση και κάρτες. Να σημειώσουμε επίσης την πιθανή κούραση των Ελβετών, καθώς ξεκίνησαν στην πρεμιέρα στο Μπακού, πήγαν για το 2ο ματς στην Ιταλία και επιστρέφουν τώρα στο Αζερμπαϊτζάν. 

Τουρκία-Ελβετία
Ώρα Έναρξης: 19:00
Επιλογή: Over 3,5 κάρτες
Απόδοση: 2.00

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα