Εuro2020: Λιγόστεψαν τα γκολ

Εuro2020: Λιγόστεψαν τα γκολ

Πρώτη φορά που ολοκληρώνεται μία αγωνιστική ημέρα Euro2020 με όλες τις αναμετρήσεις να μένουν στο under2.5. Είναι λογικό, πλέον, στην 2η αγωνιστική των ομίλων το κίνητρο να είναι ισχυρό για την πρόκριση στην νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης, όπου ακόμα και ένας πόντος μπορεί να κάνει την διαφορά, μιας και υπάρχει η δυνατότητα να προκριθούν και οι τέσσερις καλύτεροι 3οι. 

Πολύτιμη νίκη πέτυχαν οι Σουηδοί, αν και δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των Σλοβάκων. Τελικά, η λύση βρέθηκε στο 77’, με τους Σκανδιναβούς να κερδίζουν πέναλτι, το οποίο και εκτέλεσε εύστοχα ο άσος της Λειψίας, Φόρσμπεργκ. Ετσι, οι Σουηδοί βρίσκονται με το 1.5 πόδι στην νοκ-άουτ φάση, έχοντας συγκεντρώσει 4 πόντους μετά από 2 αγωνιστικές. Στους 3 παρέμειναν οι Σλοβάκοι. 

Στο Κροατία – Τσεχία, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (1-1). Οι Τσέχοι έδειξαν στο 1ο μέρος ότι καθόλου τυχαία δεν ήρθε η νίκη της πρεμιέρας και έφτασαν τους 4 πόντους που μάλλον είναι αρκετοί για την πρόκριση, ενώ οι Κροάτες έβγαλαν αντίδραση στην επανάληψη και έχουν τελικό πρόκρισης μπροστά τους κόντρα στους Σκωτσέζους. 

Οι τελευταίοι πήραν παλικαρίσια ισοπαλία (την 1η τους) από τους Αγγλους, αντέχοντας στην πίεσή τους και έμειναν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Μία αναμέτρηση όπου τα είχε όλα τα στοιχεία ενός γειτονικού ντέρμπι: πάθος, ένταση, φάσεις, νεύρα, δοκάρι αλλά όχι γκολ! Πλέον, την τελευταία αγωνιστική θα κριθούν όλα. 

Τα παιχνίδια της Ημέρας

Σήμερα ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική των ομίλων, με μία αναμέτρηση από τον 5ο όμιλο και δύο από τον 6ο. 

Στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της ημέρας, οι Γάλλοι είναι δίκαια το μεγάλο φαβορί απέναντι στους Ούγγρους. Οι Μαγυάροι, πάντως, έδειξαν θετικά στοιχεία (κυρίως στην άμυνα) απέναντι στους Πορτογάλους για περισσότερο από 80’ και θα παραταχθούν ξανά με πρωταρχικό στόχο να αμυνθούν. Οι παίκτες του Ντεσάν, ωστόσο, έχουν την ποιότητα και τον τρόπο να διασπάσουν πολυπρόσωπες άμυνες. Εχει ουσία, εδώ, να κοιτάξουμε προς το combo: 2 & under3.5 σε απόδοση 1.80. 

Στην σημαντικότερη αναμέτρηση της ημέρας, ανάμεσα σε Πορτογαλία και Γερμανία κάθε πρόβλεψη μπορεί να πέσει στο… κενό, καθώς σε ένα τέτοιο ντέρμπι όλα είναι πιθανά. Με τον Αντονι Τέιλορ να διαιτητεύει και γνωρίζοντας την ευκολία με την οποία δείχνει την άσπρη βούλα, το ενδεχόμενο να έχουμε πέναλτι σε μία αναμέτρηση όπου παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας και αξίας δεν είναι καθόλου μικρό. 

Τέλος, «must win» αναμέτρηση για τους Ισπανούς οι οποίοι μπορεί να μην κέρδισαν τους Σουηδούς, αλλά κατέγραψαν το υψηλότερο ποσοστό κατοχής μπάλας (85%) σε διοργάνωση Euro από το 1980 που καταγράφει η Opta και έχουν τον πρώτο λόγο κόντρα στους Πολωνούς που απογοήτευσαν με την ήττα τους στην πρεμιέρα από τους Σλοβάκους. 

Ουγγαρία - Γαλλία
Ώρα Έναρξης: 16:00
Επιλογή: 2 & under3.5
Απόδοση: 1.80

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα