Πράσινο φως από την UEFA για τη συμμετοχή της Γιουβέντους στο Champions League

Πράσινο φως από την UEFA για τη συμμετοχή της Γιουβέντους στο Champions League

Με επιστολή, η UEFA ενημέρωσε τη Γιουβέντους πως θα συμμετάσχει κανονικά στο επόμενο Champions League, μιας και δεν θα της επιβληθούν κυρώσεις.

Πριν λίγες ημέρες η UEFA ανακοίνωσε πως σταματά τις πειθαρχικές διώξεις εναντίον των Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παρακάτω, δίνοντας το πράσινο φως στη «Μεγάλη Κυρία» για τη συμμετοχή της στο ερχόμενο Champions League.

Σε επιστολή της 14ης Ιουνίου που εστάλη στους Ιταλούς, με κοινοποίηση και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας, η UEFA γνωστοποίησε πως αποφάσισε να αποδεχθεί τους «μπιανκονέρι» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσή της. Ετσι, αφήνει στην άκρη τα γεγονότα που προηγήθηκαν και αφορούσαν την εμπλοκή των μεγάλων ομάδων στη δημιουργία της European Super League.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους, αντιστέκονται σθεναρά στις πιέσεις των UEFA και FIFA, ενώ κέρδισαν μία σημαντική μάχη. Θυμίζουμε, πως οι ελβετικές δικαστικές Αρχές αποφάνθηκαν μέσω γραπτής επιστολής στις δύο Συνομοσπονδίες ότι δεν έχουν τη δικαιοδοσία να τιμωρήσουν τα τρία κλαμπ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα