Copa America: Το γκολ – ποίημα του Μέσι δεν ήταν αρκετό για την Αργεντινή

Copa America: Το γκολ – ποίημα του Μέσι δεν ήταν αρκετό για την Αργεντινή

Το γκολ του Μέσι με απευθείας χτύπημα φάουλ δεν στάθηκε αρκετό στην Αργεντινή που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Χιλή στην πρεμιέρα τους στο Κόπα Αμέρικα. Πριν την έναρξη οι Βραζιλιάνοι διοργανωτές τίμησαν την μνήμη του Μαραντόνα.
Στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Σάντος μετετράπη σε τεράστια οθόνη και προβλήθηκαν στιγμιότυπα από την πολυσχιδή αγωνιστική δράση του Μαραντόνα Με αυτό τον τρόπο οι διοργανωτές Βραζιλιάνοι τίμησαν τη μνήμη του Ντιέγκο ωστόσο ο Μέσι και οι συμπαίκτες του δεν τα κατάφεραν στην πρεμιέρα του κόπα Αμέρικα με τη Χιλή.

Τι κι αν ο σταρ της Αργεντινής πέτυχε γκολ με εξαιρετική εκτέλεση φαουλ γκολ στο 33 λεπτό στο 57 σε μια φαση διαρκείας η Χιλή κέρδισε πεναλτι σε ανατροπή του Βιντάλ και ο Βάργκας ευστόχησε για το τελικό 1-1.

«Είναι δύο πολύ απαιτητικοί αγώνες για την αρχή σε αυτό το Copa America, γι ‘αυτό θέλαμε να νικήσουμε, αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε την Ουρουγουάη. »

Στην Γκόϊα η Βολιβία μετά από έλεγxο του VAR πήρε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Έρβιν Σααβέντρα, οι συνθήκες δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για την Παραγουάη καθώς έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Μεντόσα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ωστόσο στο 62’ ο Κάκου ισοφάρισε σε 1-1 και στο 65’ ο Ανχελ Ρομέρο διαμόρφωσε το 2-1 για την Παραγουάη. Ο επιθετικός της Σαν Λορέντζο πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 80ο λεπτό. Παραγουάη – Βολιβία 3-1 τελικό σκορ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα