Euro 2020: Γκέλα της Ισπανίας κόντρα στην Σουηδία. Απόψε το Γαλλία – Γερμανία

Euro 2020: Γκέλα της Ισπανίας κόντρα στην Σουηδία. Απόψε το Γαλλία – Γερμανία

Παρά τα θηριώδη ποσοστά κατοχής μπάλας, η Ισπανία έμεινε στο 0-0 με την Σουηδία στο χτεσινοβραδινό παιχνίδι του ΕURO. Σήμερα το μεγάλο παιχνίδι Γαλλίας- Γερμανίας.
Στο ματς Πορτογαλίας-Ουγγαρίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σφραγίζει την πέμπτη παρουσία του σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Μπορεί η Ισπανία να είχε 85% κατοχή μπάλας και οι παίκτες να άλλαξαν 849 πάσες κόντρα στη Σουηδία στη Σεβίλλη, αλλά το γκολ δεν ήρθε για τους Ίβηρες. Πρωταγωνιστής ο Όλσεν που σταμάτησε κάθε προσπάθεια των Ισπανών.

Οι Σουηδοί απείλησαν με τον Ισάκ στο 41 Και έχασαν τεράστια ευκαιρία και στο 61 με τον Μπεργκ.

Ο Όλσεν απέκρουσε και την κεφαλιά του Μορένο στο 90, για να μείνει το 0-0.

Στην Αγία Πετρούπολη η Σλοβακία νίκησε την Πολωνία με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 18 από την εξαιρετική ενέργεια του Μακ και σουτ στην κλειστή γωνία που χτύπησε στο δοκάρι και στον Σέζνι για να καταλήξει στα δίχτυα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Πολωνία με ωραίους συνδυασμούς ισοφάρισε με τον Λινέτι.

Η αποβολή του Κριχόβιακ όμως με δεύτερη κίτρινη στο 62 άλλαξε τις ισορροπίες. Η Σλοβακία πήρε το πάνω χέρι και στο 69 με σουτ ο Σκρίνιαρ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Στη Γλασκώβη ανώτερη η Τσεχία κέρδισε με 2-0 την Σκωτία. Στο 42’ ο Σικ σημείωσε το 1-0 με ωραία κεφαλιά. Στο 52’ ο Μάρσαλ βρίσκεται εκτός εστίας και ο Σικ πετυχαίνει το καλύτερο και πιο μακρινό γκολ που έχει μπει ποτέ σε Euro για το τελικό 2-0 υπέρ των Τσέχων.

Απόψε ρίχνονται στη μάχη οι ομάδες του 6ου ομίλου. Στις επτά Ουγγαρία – Πορτογαλία στη Βουδαπέστη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γράφει ιστορία, συμμετέχοντας στο 5ο Euro, ενώ στις 10 στο Μόναχο διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα