Στέφανος Τσιτσιπάς: Σήμερα η κηδεία της αγαπημένης του γιαγιάς. Συγκίνηση για τον θάνατό της

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σήμερα η κηδεία της αγαπημένης του γιαγιάς. Συγκίνηση για τον θάνατό της

Την στιγμή που ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλευε απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό του Roland Garros, δεν γνώριζε πως πέντε μόλις λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα η πολυαγαπημένη του γιαγιά «έφυγε» από την ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τον ίδιο και την οικογένειά του. Σήμερα, Τρίτη, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 86χρονης Σταυρούλας Τσιτσιπά στο Προάστιο Καρδίτσας στις 5:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Η συγκινητική ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά:

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες αφότου ενημερώθηκε για τον θάνατο της γιαγιάς του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε στην σχετική ανάρτηση: 

«Η ζωή δεν είναι πάντα να κερδίζεις ή να χάνεις. Είναι να απολαμβάνεις κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής είτε είσαι μόνος σου ή με άλλους. Ζώντας μια ζωή που έχει νόημα, χωρίς μιζέρια και άσχημες καταστάσεις. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις για νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ η πολυαγαπημένη γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, της οποίας η πίστη στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι όπως εκείνη σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άνθρωποι όπως εκείνη σε κάνουν να ζωντανεύεις. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε αυτή και μόνο σε αυτή. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατόν».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα