Euro 2020: Σε μεταβατικό στάδιο οι Γερμανοί

Euro 2020: Σε μεταβατικό στάδιο οι Γερμανοί

Η Ισπανία είχε κατοχή μπάλας της τάξης του 75%, αλλά έμεινε στο 0-0 με τους Σουηδούς και μπήκε με το αριστερό στο Euro2020. Εκπληξη και στο άλλο ματς του ομίλου, με τη Σλοβακία να κερδίζει την Πολωνία του Λεβαντόφκσι. 

Φυσικά η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας ήταν το γκολ του Σικ, στο Σκωτία-Τσεχία 0-2. Ο 25χρονος επιθετικός έκανε ένα φανταστικό ψηλοκρεμαστό σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ένα γκολ που έσπασε και ρεκόρ, αφού είναι αυτό που έχει σημειωθεί από την πιο μακρινή απόσταση τόσο σε Ευρωπαϊκό όσο και σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Οι αγώνες της ημέρας

Με δύο, και όχι τρία, παιχνίδια το αποψινό πρόγραμμα και αυτό γιατί έχει απομείνει μόνο ο 6ος όμιλος. Εχουμε γνωρίσει τις 20 ομάδες του φετινού Εuro, σήμερα θα παρελάσουν από τους δέκτες μας και οι τέσσερις τελευταίες.

Και οι τρεις από αυτές είναι μεγάλες δυνάμεις. Σε έναν 6ο όμιλο-φωτιά, που είναι με διαφορά ο πιο δυνατός της διοργάνωσης. Με την πρωταθλήτρια κόσμου 2018 Γαλλία, την εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία και τη Γερμανία, που από το 2006 μέχρι το 2016 έφτανε πάντα τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά των μεγάλων διοργανώσεων. 

Το καλοκαίρι του 2018 στη Ρωσία ήταν η πρώτη αποτυχία στη σύγχρονη ιστορία των Γερμανών. Αποκλείστηκαν στο Μουντιάλ από τη φάση των ομίλων και έδειξαν πως κλείνει ο κύκλος εκείνης της φουρνιάς. Δειλα δειλά σε φάση ανανέωσης, η οποία όμως θα τεθεί σε πλήρη εφαρμογή μετά το τουρνουά, όταν ο Λεβ θα δώσει τη θέση του στον πάγκο στον Φλικ. Στο τώρα, οι Γερμανοί μπαίνουν στο Euro2020 χωρίς να θεωρούνται στα φαβορί, αφού βρίσκονται σε αυτό το μεταβατικό στάδιο. Και αυτός είναι ο λόγος που προβάδισμα απόψε έχει ο άσος της Γαλλίας. Μιας ομάδας που έχει ίσως το πληρέστερο ρόστερ στη διοργάνωση. 

Ουγγαρία-Πορτογαλία το απόγευμα, με τον γνωστό μας Φερνάντο Σάντος να παραμένει στον πάγκο των Πορτογάλλων και να τους κρατά αήττητους από τον Νοέμβριο του 2019 και έκτοτε. Οι Ούγγροι μοιάζουν σαν τον… φτωχό συγγενή σε αυτόν τον εξαιρετικά δύσκολο όμιλο. Δύσκολα μπορούν να έχουν βλέψεις πρόκρισης και η λογική λέει πως θα παίξουν τον ρόλο του ρυθμιστή. Το γεγονός πως θα παίξουν χωρίς άγχος μας επιτρέπει να σκεφτούμε ένα παιχνίδι που θα έχει ρυθμό και φάσεις. 

Ουγγαρία - Πορτογαλία 
Ώρα Έναρξης: 19:00
Επιλογή: Over 2,5
Απόδοση: 1.95

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Euro 2020, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και προγνωστικά για όλους τους αγώνες.

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα